L’Auditori Claror va rebre la comèdia “Una teràpia integral”

El passat 28 d’abril, l’Auditori Claror del Centre Cultural i de Congressos Lauredià va acollir  la presentació de l’espectacle teatral “Una teràpia integral”, una comèdia  protagonitzada per Abel Folk, Àngels Gonyalons, Roger Coma i Andrea Ros, que va posar de manifest la necessitat que tenen els éssers humans de creure, sempre, en alguna cosa.

Una teràpia integral és una comèdia que, a través de l’humor, qüestiona les nostres creences. L’obra és el fidel retrat d’una societat que presumeix d’haver matat la religió, però que encara té la necessitat obsessiva de tenir fe en alguna cosa.

Escrita i dirigida pels dramaturgs Cristina Clemente i Marc Angelet, l’espectacle parteix de la situació quotidiana de tres persones que s’apunten a un curs intensiu, de quatre setmanes, per aprendre a fer pa. No obstant això, la premissa en la qual es basa el professor suggereix una metodologia i uns propòsits que no són els convencionals: “Per fer un bon pa, no és necessari tenir la millor farina, per  fer un bon pa, cal estar bé amb un mateix”. Problemes de parella i submissió als desitjos paterns, entre altres coses, es pasten i enfornen com si fos un pa en aquest curs on el formador, forner també, sembla un especialista de coaching.

Una teràpia integral forma part de l’agenda teatral programada en el marc de la 60a Temporada de Teatre conjunta entre Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria, que enguany clou el 28 de maig amb la posada en escena de “Carnatge”, una obra produïda per la Companyia és grata, que fa sàtira de la societat contemporània.