(+Fotos) Lulamoon Fotografia obre el seu estudi a La Massana

La fotògrafa Núria Codina va inaugurar, al núm. 24 de l’avinguda de Sant Antoni de La Massana, el seu nou estudi, en què plasmarà moments especials per a transformar-los en records duradors.

Fotos: César De Pablos
Lulamoon Fotografia
Interior de l’estudi Lulamoon Fotografia

Especialitzat en fotografia d’embaràs, maternitat, nadons, infantils i, pròximament,  comunions, Lulamoon Fotografia és un estudi de recent obertura en què la seva artífex, la fotògrafa Núria Codina, coquetejarà amb la tendresa i l’alegria dels infants per a crear retrats realment especials. No obstant això, la seva signatura personal són les fotografies d’impacte, amb escenografies i atrezzo ben treballats i dissenyats, per a ressaltar la intimitat de la dona i empoderar-la a través de la seva imatge.

Lulamoon Fotografia
Núria Codina i Sandra Cuberes

“Penso que aquest tipus de fotografia representen una oportunitat perquè la dona embarassada es pugui sentir única, bonica, bella, amb l’ajuda d’un estilisme molt potent”, ens va explicar l’artista, que va deixar Granollers, a la província de Barcelona, per a instal·lar-se al Principat.

Lulamoon Fotografia
Set per a sessions de Nadal a Lulamoon Fotografia

Sens dubte, és una aposta valenta, però ben encaminada. Ara mateix, la fotògrafa catalana, que va inaugurar el seu estudi tot just el passat 19 d’octubre, compta amb tot el necessari per crear retrats que esdevindran records inoblidables. A més a més, el seu know-how, producte de sis anys de treball constant, va a cavall d’una notable passió per allò que fa, que l’animen a explorar altres formes d’expressió fora de la seva zona de confort, com ara la fotografia d’exteriors. Al cap i a la fi, “Andorra té paratges impressionants” que poden encaixar perfectament per a les sessions de maternitat, infantils i familiars.

Lulamoon Fotografia
Núria Codina i la seva família a la inauguració de Lulamoon Fotografia

La Núria, que va obrir el seu estudi a Andorra amb el suport de la seva sòcia Sandra Cuberes, ens va confessar que la seva motivació és “crear records que la gent atresorarà per sempre”, un propòsit que, plegat d’una visió única i impactant, l’ajudaran a trobar el seu espai al nostre país. “Crec que, a Andorra, també hi ha lloc per a mi”, ens va apuntar amb entusiasme.

Lulamoon FotografiaVarietat de suports

Per descomptat, a banda d’emportar-se un bon record en format digital, Lulamoon Fotografia ofereix diferents opcions, com ara quadres, àlbums i llenços, amb els quals cada foto servirà per a recordar els millors moments de la vida.

Lulamoon Fotografia obre el seu estudi a La Massana