‘Moda y Arte’ per a tots els gustos

Una nova edició de la desfilada ‘Moda y Arte’ va omplir de color i talent l’Hotel Coma d’Ordino, el passat 9 d’octubre, en què Modelsy Artists Andorra, agència encapçalada per Yolanda Cid, amb la col·laboració de Tatiana Misko i Eli Costa, van fer brillar els millors outfits d’Auteuil, Twenty Andorra i la marca americana Von Dutch.

Fotos: Antonio Miralles

El concepte ideat per Yolanda Cid, Tatiana Misko i Eli Costa per a aquesta desfilada va consistir en donar cabuda a noves cares i noves siluetes en el món del modelatge, precisament per a trencar amb els estereotips més durs de la bellesa. I ho van aconseguir!

Per la catifa vermella, hi van desfilar més d’una dotzena de models de l’agència Modelsy Artists Andorra, així com tres convidades de luxe, i tots plegats es van mostrar molt orgullosos de reivindicar les seves figures, amb peces de la botiga Auteuil, del Pas de la Casa, especialitzada en moda de disseny, accessoris i marroquineria de la millor qualitat. Els outfits femenins més acolorits i casuals de Twenty Andorra, coneguda boutique de la capital, també van triomfar entre els presents. Cal destacar l’estil rocker i desenfadat característic de Von Dutch, marca nord-americana fundada a Los Angeles, l’any 1999, que va vestir tant a homes com dones i, per descomptat, als models més petits.

Entre els convidats d’honor a l’activitat, en la qual els presents es van delectar amb les actuacions musicals d’Ingrid Martínez, Erika Vilares, Tatiana Conceição i Marta Brucant, hi van ser presents Juan Carlos Gaeta, columnista de l’Altaveu, i Maribel Rizsquez, de l’agència Barcelona Hostess, que es va mostrar gratament impressionada pel potencial dels nens i nenes que hi van participar.

Com ja és habitual, Yolanda Cid, amb experiència en passarel·les internacionals, va deixar bocabadats els espectadors amb cadascun dels seus looks, accentuats amb l’estilisme de Montse Nadal, de Corleone, i el maquillatge del Centre Júlia. Tatiana Misko, Yolana Veiga i Liliana Alexandra van ser les encarregades de realçar la bellesa natural de la resta de models femenines que van ser partícips d’aquesta trobada, que va ser possible gràcies al suport de la model i consultora d’estilisme Elvira Lastovkina, l’Hotel Coma, el bar O i el restaurant Tòpic. El Trapsh Vitaliy també hi va col·laborar, aquesta vegada com a videògraf oficial.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

Una nova desfilada de ‘Moda y Arte’ va tenir lloc a l’Hotel Coma d’Ordino, sota l’organització de l’agència Andorra Modelsy Artists.