El Prat del Roure cau rendit al concert de la Grossband

El passat divendres al vespre, a la sala del Prat del Roure d’Escaldes-Engordany, es va celebrar un impressionant concert de la Grossband per commemorar el seu segon aniversari. A l’esdeveniment es va retre homenatge a Leonard Bernstein, compositor del reconegut musical West Side History; també al Rei del Pop, Michael Jackson; a la Reina del Soul, Aretha Franklin; i als 25 anys de la Constitució del Principat d’Andorra.

Concert Grossband a Andorra
Foto: Nelly Dedea

El concert, patrocinat per l’empresa Cisa, va comptar amb tots els components de l’agrupació Grossband, dirigits magistralment pel mestre Jordi Barceló, que va estar acompanyat d’altres artistes com ara l’Andorra Big Band, el Cor de Rock d’Encamp, l’Esbart Valls del Nord, The Swing Girls, Fanny Pérez, Juli Barrero, Laura Estiarte, Mar Capdevila i Susanne Georgi.

The Swing Girls grossband concert andorra
Foto: Nelly Dedea

Un cartell que va entusiasmar els amants de la música en directe, que divendres passat van omplir la sala del Prat del Roure i van caure rendits davant un espectacle digne dels millors escenaris del món. Felicitats Grossband i no pareu d’impressionar-nos.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Públic concert grossband andorra
Foto: Nelly Dedea