Recital poètic d’Ester Fenoll a La Trenca

Acompanyada pel músic Landry Riba, la poetessa andorrana va ser la protagonista d’un recital poètic molt íntim, realitzat a la llibreria La Trenca, en el marc de la presentació del seu quart llibre, “Un verano en la recámara” ·

Fotos: Noelia Farias

Recital poetic Ester Fenoll a la trenca

“La sensación de frío es agradable, mientras luce el sol, contemplo las lavandas tronchadas por el peso de la nieve… El cielo conserva aún algunas nubes densas y yo me siento donde solía hacerlo mi padre. Levanto una copa de champagne y brindo por los que no están, mientras tanto, sobre la mesa, el café se enfría…”, aquest va ser uns dels primers versos que es van sentir a La Trenca a través d’un vídeo, produït per Nil Focada, i protagonitzat per Ester Fenoll recitant uns dels seus últims poemes escrits en el seu quart llibre, “Un verano en la recámara”.  També es van sentir alguns en directe, que van comptar amb l’acompanyament de la guitarra del músic andorrà, Landry Riba.

Recital poetic Ester Fenoll i Landry RIba
El quart poemari de l’autora urgellenca

Després de deu anys de la seva darrera publicació, ‘Agradezco tu amor pero tengo otros planes’, Ester Fenoll va tornar al món literari per presentar “Un Verano en la recámara”. Un poemari íntim que compta amb més de 180 pàgines, on es recullen les vivències de l’autora al llarg d’aquests últims 10 anys. Segons l’escriptora, es tracta d’un poemari “molt senzill”, amb el qual explora diferents sensacions i emocions, una mica allunyades de la melancolia, però guiades per l’enyorança, els records i les memòries de persones que ja no hi són. També esdevé una oda a la temporada estival, la seva estació preferida.

En aquesta edició, Guillermo Cervera, exdirector del Museu Carmen Thyssen Andorra, va ser l’encarregat d’escriure el pròleg del poemari. “Un verano en la recámara” es troba disponible en totes les llibreries del país des del 25 de març passat.