Saltoki congrega més de 2.000 persones a Naturland en una jornada esportiva

La jornada ‘Saltoki Sport Xperiences’ va ser tot un èxit de convocatòria, ja que més de 2.000 ànimes es van sumar a un programa esportiu en què hi va haver des de proves ciclistes fins a tir amb arc.

Fotos: Paula Cristina · Saltoki

El passat 17 de setembre va ser un dia inoblidable per al Grup Saltoki, que va aconseguir que clients de tot Espanya i Andorra formessin part de l’esdeveniment ‘Saltoki Sport Xperiences’.

L’activitat va coincidir amb el setè aniversari de l’arribada de Saltoki al Principat d’Andorra, motiu pel qual no hi havia millor escenari que els paisatges del nostre país per dur a terme les diferents proves ciclistes, tant de carretera com de muntanya, en què els convidats van tenir l’oportunitat de pedalar al costat dels insignes esportistes i exciclistes professionals Miguel Induráin i Joaquim ‘Purito’ Rodríguez.

El bon temps, el bon ànim dels participants i la música, que no hi va faltar, van ser suficients perquè el ‘Saltoki Sport Xperiences’ fos un gran èxit. I és que, fins i tot els familiars i acompanyants d’aquests clients convidats, van gaudir de totes les atraccions de Naturland, especialment del Tobotronc.

A més a més, les paelles gegants, sortejos, actuacions musicals i senderisme, entre altres activitats, van acabar d’amenitzar aquella jornada sabatina a la qual es van sumar els cònsols de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral i Mireia Codina, i la consellera de Cultura i Educació de la parròquia, Sònia Carrillo. De fet, cal destacar que el mateix Majoral va fer part de les activitats ciclistes.

Amb 77 centres a tota la península Ibèrica, Saltoki s’ha constituït a Andorra com a tot un referent quant a la distribució de materials de fontaneria, electricitat, climatització i energies renovables, donant un servei acurat a professionals de la instal·lació, la reforma, la construcció i l’interiorisme de tot el Principat.

 

 

 

democrates andorra