Sapori d’Italia obre les seves portes per oferir el millor de la cuina italiana

Ja és realitat, el ristorante i pizzería Sapori d’Italia, va obrir les seves portes el passat divendres i l’acte d’inauguració va estar a l’alçada dels esdeveniments més importants i glamurosos del panorama gastronòmic.

Equip del restaurant Sapori d'Italia
Foto: Nelly Dedea

Amb la valuosa col·laboració de Lavazza, el Grup Becier, Palau González arquitectes, Bottega, Mesa, PER Reformes i Idpa, l’obertura del nou local va reunir un gran nombre de diferents personalitats del món polític, empresarial i esportistes del país, que van tenir el privilegi de tastar les exquisides elaboracions del xef Marco Castiglione.

Sapori d'Italia sala plena
Foto: Nelly Dedea

Sapori d’Italia està ubicat al carrer Baixada del Molí, 3, d’Andorra la Vella i el local, creat pels mateixos fundadors de la cadena de restaurants Dolce Vita, és d’aspecte minimalista però modern, té totes les qualitats d’un restaurant de luxe i, per descomptat, podeu trobar tota mena d’especialitats típiques del país de la bota, com ara els risottos, les pastes i les mundialment famoses pizzes, unes elaboracions d’altíssima qualitat i amb els millors sabors de la gastronomia italiana.

Pizza Sapori d'Italia
Foto: Nelly Dedea

El concepte de la seva cuina és innovador i compta amb la reconeguda trajectòria del xef Marco Castiglione, que va sorprendre tothom amb una inauguració ostentosa i molt generosa, que va justificar l’èxit de les seves creacions, amb diferents plats que van delectar els paladars més exigents. Ara és moment de fer una visita a Sapori d’Italia i no deixis que altres t’ho expliquin.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Sapori d'Italia convidats
Foto: Nelly Dedea