Soho by Tasty es renova i ofereix una imatge molt atractiva i nova proposta culinària

Sens dubte, quan ens decidim per visitar un restaurant, l’element principal és el tipus de cuina que elabora, però n’hi ha altres factors que també ens sedueixen, ja que anar a restaurar-nos és sinònim de gaudir d’una experiència multi sensorial, en la qual entren en joc altres sentits com ara l’oïda, la vista o l’olfacte.

A Soho by Tasty són conscients que un restaurant és quelcom més que un local on es menja, sense cap més expectativa i és per això que ens volen oferir una experiència plena de plaer.

Soho by TastyAquest local sempre s’ha caracteritzat per tenir un estil visual propi i molt particular, amb un compendi de reminiscències de diferents països i cultures, però amb un aire clàssic i retro, així com una marcada essència vintage. El nou Soho by Tasty conserva l’essència, entre mística i tradicional de sempre, però més oberta, menys carregada i força més funcional. També, la seva terrassa ha guanyat en funcionalitat, i ara és més accessible i més còmoda.

Convidats al Soho by TastyPerò, a banda de la decoració, Soho by Tasty, també ha experimentat un canvi en la seva cuina; ja que des de fa dos mesos, el local ha canviat de gestors i ara ofereix una fusió entre la cuina del restaurant Tasty, però amb l’essència del Soho. Els clients podran gaudir de deliciosos esmorzars, berenars i, fins i tot, d’un Lounge Cocktel Music, en qualsevol de les dues terrasses que pertanyen a aquests Establiments, una amb vistes al carrer Prat de la Creu i l’altra al riu Valira. Aquesta última ha millorat substancialment i ara incorpora una nova pèrgola i calefacció, perquè els fumadors puguin gaudir del plaer preferit.

Gastronomia Soho by TastySoho by Tasty ha incorporat al seu equip al reconegut xef, Thierry Quendez, que ha passat pels fogons de grans cuines com ara el Rusc o Anyós Park i s’encarregarà de proveir, tant el Soho by Tasty, com el nou local que estan habilitant a la planta superior, que oferirà la cuina d’un restaurant semi gastronòmic. Pel que fa al tipus de cuina que oferirà Soho by Tasty, aquesta serà de mercat, amb producte fresc i de proximitat. En definitiva, tot un ventall de possibilitats per a cobrir totes les necessitats dels seus clients, sigui al matí, migdia, tarda i nit, i en un ambient exclusiu i envejable

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook