Tot Natura, 5a edició de la Jornada de portes obertes

El 27 d’abril passat, Tot Natura va celebrar, en companyia dels seus clients i amics, una nova edició de la jornada de portes obertes, amb especial atenció, de cara al bon temps, a les novetats per a terrasses i jardins.

Client a Tot Natura
Foto: Paula Cristina

Com ja és habitual, els assistents van gaudir de bona música, a més de diferents opcions gormandes i de còctels. Les distraccions per als més menuts tampoc van faltar, amb els ja tradicionals inflables i amb la presència de les llames, sempre espectaculars.

Client comprant a Tot Natura
Foto: Paula Cristina

Per fer més atractiva la visita també van proposar, com cada any, uns preus i unes ofertes especials en totes les seccions. En l’apartat de plantes, els arbres fruiters, els bonsais i les llavors comptaven amb 30% de descompte, i també hi havia un 70% en els testos i els productes per a animals, un 50% en objectes de decoració i plantes artificials, i un 20% en eines i productes seleccionats.

Clients als espais de Tot Natura
Foto: Paula Cristina

Els visitants de les instal·lacions de Tot Natura van poder trobar, a més, tot tipus de plantes i accessoris, una gamma variada de geranis, un gran ventall de novetats en estris i mecanismes, i elements decoratius d’exterior i d’interior de tendències actuals. Finalment, van poder gaudir d’un curset de terraris de Esschert Design, per aprendre a crear terraris tancats, autosuficients i lliures de manteniment, amb unes plantes que poden viure anys amb l’única influència del sol.

taller de terraris a Tot Natura
Foto: Paula Cristina

Enguany, a més, es va comptar al llarg del matí amb la presència de la Fundació Bomosa, que va celebrar la 10a Jornada d’adopcions, presentant els seus peluts i oferint la compra de productes diversos, en benefici de l’associació.

Gos d'adopció a Tot Natura
Foto: Paula Cristina

Si no vau poder assistir a aquesta jornada, no dubteu en acostar-vos a Tot Natura per conèixer les darreres novetats al millor preu. A més, comptareu amb els consells sempre interessants i experts del personal de suport.

Tot Natura | Av. de Salou 32. AD500 Andorra la Vella. Telèfon +376 720 808. totnatura@andorra.ad. www.totnatura.ad
Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Lames a Tot Natura
Foto: Paula Cristina