Junts per l’empoderament de la dona emprenedora al Principat

Hive Five by BOMOSA i la plataforma Women Empowerment Andorra (WEA) han signat un acord de col·laboració per promoure l’emprenedoria femenina al país.

La plataforma WEA té com a principal objectiu desenvolupar accions socials i empresarials destinades a fomentar l’empoderament de la dona a Andorra. En aquest sentit, té previst ubicar a Hive Five la seva seu social, així com organitzar trobades socials i esdeveniments, formacions, conferències i serveis de mentoria per a la dona emprenedora. I, també, difondrà informació d’interès sobre Andorra per a promocionar el país com a destí de negocis.

La plataforma, liderada per la resident Agata Galuszka i acompanyada per l’advocada andorrana Sara Muñoz, treballa en promoure l’esperit emprenedor entre les dones del Principat. I, més directament, entre el col·lectiu de residents d’origen anglosaxó que ha triat Andorra per viure i treballar.

Els responsables de Hive Five, Manel Garcia i Martí Batalla, han donat la benvinguda a l’espai cowork de BOMOSA a l’entitat i es mostren convençuts que “Hive Five pot contribuir a fer visible i empoderar el talent present al nostre país, especialment en una societat que volem igualitària entre homes i dones”.

Univers BOMOSA

L’any 2004, Bonaventura Mora Sagués va crear BOMOSA per impulsar projectes filantròpics i de social business amb la vocació de millorar la vida de les persones i els animals, l’entorn natural i aconseguir un desenvolupament sostenible. L’espai de coworking Hive Five, Bio Bio d’alimentació ecològica, BMS Consultoria Estratègica i, en un futur proper, el centre d’alt rendiment esportiu Cramea, són empreses i entitats by Bomosa que comparteixen l’objectiu de crear una societat andorrana solidària i un futur millor en un ecosistema sostenible i perdurable en el temps. Els seus beneficis empresarials es reinverteixen en projectes filantròpics de BOMOSA Fundació. web.bomosa.ad

Hive Five by Bomosa

És un edifici de sis plantes amb més de 1.200 m2 i amb capacitat per a cent-quaranta punts de treball que, mentre durin les recomanacions sanitàries, es reduiran a setanta. A més, disposa de setze sales de reunions i dos espais per a actes i presentacions. I, a la sisena planta, un multiespai amb terrassa exterior i vistes panoràmiques, que es pot llogar per celebrar tot tipus d’esdeveniments. Gràcies a la tecnologia, la gestió dels seus espais serà operativa per als seus usuaris les 24 hores dels 7 dies de la setmana.

Av. Dr. Mitjavila 5 – Edifici BOMOSA – ALBA. AD 500 Andorra la Vella (Principat d’Andorra). hivefive.ad