L’avantsala posa punt final a la 58a temporada de Teatre a Sant Julià de Lòria

La Cia. És Grata va tancar la programació de primavera de l’Auditori Claror, a Sant Julià de Lòria, presentant la seva última producció teatral ‘L’avantsala’, amb sala completa.

Fotos: Facundo Santana / La Cia. És Grata

Durant tres dies, el 20,21 i 22 de maig, la comèdia dirigida per Juanma Casero i protagonitzada per Rosa Porqueres, Elisenda Palomares, Joan Sans i Isabel Rivero va oferir un compendi de riures i emocions a un públic entregat amb la seva història.

Què és una avantsala? Un lloc on passen coses. Aquest és el punt de trobada dels protagonistes de la comèdia. Un marit, la seva dona, la cunyada i una autopista seuen en la sala d’espera d’un jutjat per testificar sobre un accidentat cap de setmana en el camp. Mentre els personatges esperen en aquesta sala, cadascun tracta de posar en comú la seva versió dels fets i, a mida que avancen les converses, descobreixen alguns fets que desconeixien uns dels altres.

Si bé l’aforament a l’espectacle va ser limitat per l’actual situació de la pandèmia, les entrades es van exhaurir per a les tres funcions i la representació de cada funció va tenir lloc amb sala plena de públic.

D’aquesta manera, ‘L’avantsala’, de la Cia. És Grata, posa el punt final a la 58a Temporada de Teatre, organitzada conjuntament pel Comú de Sant Julià de Lòria i Andorra la Vella, on l’humor i la comèdia ha tingut un protagonisme indiscutible.