Les “armes secretes” del Cap de Govern per a les nenes i nens del país

Des del seu compte de twitter, el Cap de Govern, Xavier Espot, li parla als nens i nenes de tot el país. Els demana la seva ajuda per a guanyar al coronavirus. Proposa explicar-los cada dia una arma secreta per a combatre al virus. En el seu primer missatge els diu que han de quedar-se a casa perquè el virus no pugui viatjar, ja que no té cames. 

Fotos: SFGA/CEsteve

El missatge diu: “A tots els nens i nenes que viuen a Andorra, sóc el Cap de Govern, tinc 40 anys, fa dies que vull parlar amb vosaltres per a demanar-vos una cosa molt important. Necessito la vostra ajuda per a guanyar al coronavirus. Com sabeu, els virus són com uns animals molt petits, tan petits que no es veuen a simple vista, que entren en el nostre cos i fan que ens posem malalts. És molt difícil lluitar contra els virus, perquè no ho podem veure. Però, sabeu una cosa? Tenim una arma secreta contra el coronavirus. De fet tenim diverses, però avui us explicaré la més important: els coronavirus no tenen cames i per a caminar d’un costat a un altre necessiten de nosaltres, no poden viatjar sols, i nosaltres som com els seus cotxes o autobusos. La nostra arma secreta és quedar-nos a casa. Així els coronavirus no podran caminar d’aquí cap allà i fer que la gent es posi malament.” 

Xavier EspotEn els pròxims missatges, el Cap de Govern continuarà explicant noves “armes secretes” als més petits de la casa per a fer front al coronavirus.