Molines Patrimonis patrocinarà MoraBanc Andorra per dos anys més

El Bàsquet Club MoraBanc Andorra es prepara per a afrontar un pròxim repte, demà dijous, dia 18 de juny, quan s’enfronti al València Basket en partit de la fase final de la Lliga Endesa 2020. Ahir, l’equip nacional i Molines Patrimonis van renovar la seva relació de patrocini.

Signatura del contracte entre Molines Patrimonis i MoraBanc Andorra

Pati Molné, directora de comunicació de Molines Patrimonis, va ser l’encarregada d’obrir la roda de premsa amb la confirmació de la renovació, per dues temporades més, del patrocini al Bàsquet Club MoraBanc Andorra. “Des de la primera vegada que vam començar, l’equip va anar creixent i nosaltres ens hem adaptat a les circumstàncies de l’equip, per tant, el nostre compromís ha estat adaptar les nostres condicions de patrocini”, va explicar la representant de la gestora patrimonial, que va apostar per l’equip de basquetbol, per primera vegada, el 2012.

Pati Molné de Molines Patrimonis

Aquest “matrimoni”, tal com ho va definir Molné, va ser “molt fàcil” de ratificar, ja que s’han donat condicions favorables perquè continuï la relació bilateral fins al 2022. Pel que fa a l’esquema publicitari, l’entitat financera MoraBanc ha posat a la disposició d’Andorra Turisme els espais publicitaris de la pista del Poliesportiu d’Andorra la Vella, per tal d’aconseguir la màxima promoció turística. Aquesta ha estat una mesura que Andorra Telecom va replicar i a la qual s’hi ha afegit Molines Patrimonis.

Renovació de patrocini Morabanc Andorra i Molines Patrimonis

Gorka Aixàs, president del club andorrà, va expressar la seva satisfacció en poder comptar, per dos anys més, amb el suport d’aquest patrocinador. En la línia de la cessió d’espais publicitaris, Aixàs es va mostrar agraït i va remarcar el potencial del MoraBanc Andorra per a impulsar la imatge del país. “Crec que s’ha de reconèixer l’esforç d’aquestes empreses que se sumen per pal·liar els efectes d’aquesta crisi sanitària”, va emfatitzar.

Demà dijous, dia 18 de juny, a les 15.30 hores, el MoraBanc Andorra haurà d’afrontar el seu primer partit de la fase final de la Lliga Endesa, quan visiti al València Basket.