Sabors d’Estiu torna amb un cap de setmana inaugural molt enèrgic

Les presentacions musicals de les agrupacions Iaraké & Ginger, Tudo’s Band i Vibrand en Clau de Soul van fer gaudir als escaldencs d’un cap de setmana molt divertit, en el marc de l’itinerari Sabors d’Estiu.

Fotos: Clàudia Justes · César De Pablos · Noelia Farias

A primer cop d’ull, sembla que la segona edició de Sabors d’Estiu, a Escaldes-Engordany, serà tot un èxit. Tant el públic assistent com els artistes i professionals de la gastronomia que hi són, així ho albiren. La raó, la bona resposta dels visitants i residents, acompanyada d’una molt variada oferta culinària i musical.

Guillem Tudó i la Tudo's Band

Hi ha qui va venir des de Lleida, Tarragona o Barcelona, però també molta gent que només va haver de trevessar un parell de carrers. I és que, justament, aquest és el propòsit del Comú d’Escaldes-Engordany: activar la zona de major activitat artística i patrimonial de la parròquia. És així, doncs, com Sabors d’Estiu ha tornat, una vegada més, a l’aparcament de l’església de Sant Pere Màrtir, a tocar del Museu Carmen Thyssen Andorra.

Públic a Sabors d'Estiu
Artistes locals a la carta

El teló del programa el va obrir la banda Iaraké & Ginger, el passat 27 d’agost, que es va passejar entre els ritmes del soul, el pop, el rock i el funk, dels anys 70 i 80, amb una interessant posada en escena que no va deixar indiferent els espectadors, mentre que la nit inaugural la va acomiadar el DJ VIT2BEAT. L’endemà va arribar el torn de la Tudo’s Band, que es va presentar en dues sessions, amb una fantàstica fusió de jazz i rock, perquè, finalment, fos el DJ John Holt l’encarregat de tancar la jornada del passat dissabte.

Públic a Sabors d'Estiu

Vibrand en Clau de Soul, una agrupació que ha estat molt activa durant l’estiu, també va ser-hi present, específicament el passat diumenge, dia 29 d’agost. Aleshores, els espectadors van delectar-se amb peces de grans artistes com ara Bruno Mars, Sting o Amy Winehouse, coquetejant amb el soul, per descomptat, però també pel funk, el swing i el jazz.

Vibrand en clau de soul a sabors d'estiu

Si bé la varietat de la música ha estat una autèntica delícia, també podem dir el mateix dels aperitius que han pogut gaudir els presents als diferents concerts, ja que van tenir l’oportunitat de tastar, des de croquetes de pernil ibèric i pinxos de vedella d’Andorra, fins als famosos nachos ‘Cielito Lindo’ i la frescor del bol poke bowl de salmó, mango i arròs.

Sabors d’Estiu continuarà, de manera ininterrompuda –si el temps ho permet– fins al pròxim diumenge, dia 12 de setembre, quan l’agrupació Old School pugi a l’escenari. Consulta tot el programa a través de www.e-e.ad.