Sant Julià de Lòria va inaugurar la 12a edició de la Ruta de la Tapa

El cònsol major de la parròquia, Josep Majoral, acompanyat de diferents consellers lauredians, va donar el dret de sortida a la 12a edició de la Ruta de la Tapa, a Sant Julià de Lòria, que es podrà visitar fins a finals de maig.

Fotos: Noelia Farias

En aquesta 12a edició, hi participen una dotzena de bars i restaurants de la parròquia, que oferiran diferents tapes, les quals estaran acompanyades d’una cervesa Estrella Damm, per només 3 €.

L’objectiu de la ruta és que la gent s’apropi a Sant Julià de Lòria a degustar les tapes, una iniciativa que donarà vida al poble i, especialment, al sector de la restauració i dels bars, segons va assenyalar el cònsol lauredià. Una de les novetats d’enguany és la substitució del passaport de paper per l’aplicació ‘AdventuriQ’, que ja l’han descarregat més d’un centenar de persones. A través de l’app, els ciutadans podran votar la millor tapa i emportar-se premis.

Les tapes més destacades seran premiades amb una dotació de 500 € per al primer lloc, 400 € per al segon i 300 € per al tercer i quart lloc. La Ruta de la Tapa s’allargarà fins al 29 de maig, tots els dijous, divendres i dissabtes del mes.