T’agradaria estudiar Direcció Hotelera Internacional a VATEL Andorra?

L’Hotel & Tourism Business School VATEL Andorra ha iniciat el període de Portes Obertes, per a les persones interessades en cursar els estudis superiors en Direcció Hotelera i Turística Internacional, a partir del curs 2021-2022. En aquesta ocasió, només les persones del Principat d’Andorra i de l’Alt Urgell interessades, a conèixer el centre i la seva oferta educativa, poden fer-ho presencialment i, a causa de les mesures sanitàries, les visites són individualitzades i amb cita prèvia.

Durant la Jornada de Portes Obertes es donen a conèixer les modernes instal·lacions de VATEL, el programa d’estudis, el perfil dels docents professionals del sector que estan en actiu, els programes de pràctiques en establiments hotelers i empreses turístiques, així com el programa internacional d’intercanvi ‘Marco Polo’, que permet els alumnes realitzar el segon curs d’estudis en una de les cinquanta-cinc escoles VATEL existents arreu del món.

UN GRUP DE PRESTIGI INTERNACIONAL

L’Hotel & Tourism Business School VATEL Andorra forma part del primer grup mundial de formació en direcció hotelera i turística, que compta amb cinquanta-cinc centres en trenta-tres països. Va iniciar la seva activitat docent, el curs 2016-2017, a l’edifici Cubik d’Encamp. L’escola té acords amb les millors cadenes i establiments hotelers del món, perquè els seus alumnes realitzin els períodes de pràctiques. Com ha explicat la directora d’Hotel & Tourism Business School VATEL Andorra, Roser Daban: “VATEL Andorra vol contribuir a la professionalització i millora de qualitat en la gestió hotelera i turística, arreu del món, però especialment al Principat on el sector turístic representa més del 25% del PIB Nacional”.

 “APASSIONA’T PEL TEU FUTUR”

El Bàtxelor en Direcció Hotelera Internacional està dirigit a estudiants que han aprovat amb èxit els seus estudis de Batxillerat o de cicle formatiu de Grau Superior. La titulació, reconeguda per l’Estat Francès, té un total de 180 crèdits, distribuït en tres cursos.

Per a Roser Daban: “VATEL Andorra vol fer arribar la informació sobre els estudis de direcció hotelera i turística a totes aquelles persones que volen fer un pas més en la seva formació i consolidar la seva carrera professional en aquest àmbit. Per això, hem creat la campanya ‘Apassiona’t pel teu Futur’ que va especialment adreçada a aquests estudiants”.

CLASSES PRESENCIALS I SEGURES

Fins al moment, el centre VATEL Andorra ha pogut desenvolupar les classes de forma presencial, durant aquest curs 2020-2021, malgrat la situació de pandèmia mundial. Les àmplies instal·lacions del centre i, la gestió de la pandèmia per part del Govern d’Andorra –amb protocols sanitaris i cribratges habituals a alumnes i docents–, han permès mantenir la modalitat presencial en els tres cursos que formen part del centre, així com les pràctiques professionals, que s’han pogut adaptar a la situació de pandèmia.

PER DEMANAR CITA PRÈVIA

Les persones que vulguin accedir a les portes obertes, poden contactar amb el centre a través de:

Correu electrònic: info@vatel.ad

Telèfon: (+376) 822 400

WhatsApp: (+376) 383 866

PER A MÉS INFORMACIÓ www.vatel.ad