Vatel va inaugurar el nou cicle acadèmic 2020-2021

L’escola Internacional en Direcció Hotelera i Turística, Vatel Andorra, situada en la parròquia d’Encamp va donar inici al nou curs acadèmic 2020-2021, el passat divendres, dia 11 de setembre.

Fotos: Anna Farrús

La cerimònia d’inauguració de la 5a promoció en direcció hotelera internacional, va tenir lloc el passat divendres, dia 11 de setembre, sota estrictes mesures de seguretat sanitària i va comptar amb la participació del cos docent i dels alumnes de la institució.

Roser Daban, directora de Vatel Andorra, Christian Fernández, professor del centre educatiu i Director de Persones i Cultura d’Andorra Telecom, i la Cònsol Major d’Encamp, Laura Mas, van ser els encarregats de donar-li la benvinguda als estudiants de Vatel. Un discurs de benvinguda, que va estar marcat per la crisi sanitària, provocada per la Covid-19, en el qual es va destacar la difícil situació per la qual està travessant en l’actualitat el sector hoteler i turístic del país. Una situació que es podria modificar de manera positiva, de cara a l’hivern, si es compleix amb els protocols de seguretat sanitària, va assenyalar Roser Daban, directora del centre educatiu.

La directora de Vatel es va mostrar optimista i espera que aviat la situació es “normalitzi”, perquè l’escola pugui continuar formant alumnes de diferents parts del món, en el sector de l’hoteleria i turisme. Cal ressaltar que, la majoria dels estudiants de Vatel provenen d’altres països i realitzen les seves pràctiques educatives al Principat d’Andorra. Enguany, la crisi sanitària va impedir que alguns alumnes de països americans no poguessin inscriure’s al cicle lectiu, a causa de les restriccions de mobilitat existents als seus països d’origen.

Vatel Andorra és conscient que el cicle 2020-2021 va arrencar de manera atípica i molt diferent a anys anteriors. No obstant això, la Covid-19 no va impedir que el nou curs acadèmic s’inauguri amb el mateix entusiasme, predisposició i professionalitat que els caracteritza. El centre educatiu està realitzant tots els esforços perquè els estudiants disposin de les màximes garanties de seguretat sanitària i de les millors eines per a desenvolupar-se en el món de l’hoteleria i el turisme internacional, des d’Andorra.