Witeklab, solucions tecnològiques sense fils

Witeklab és una empresa andorrana pionera en la consultoria tecnològica en el camp de les telecomunicacions, l’electrònica i les solucions informàtiques incrustades. Desenvolupa productes propis i projectes a mida per a dotar amb solucions tecnològiques avançades els clients més exigents, en especial del sector de la construcció, obra civil i infraestructures.

Amb una sòlida experiència en I+D,  forjada en multinacionals localitzades a Silicon Valley, Holanda, Japó i Barcelona, es va crear Witeklab, una empresa andorrana centrada en el desenvolupament de tecnologies de radiofreqüència (RF). Amb Manel Torrentallé, CEO i cofundador, i Ignasi Cairó, CTO i cofundador, Witeklab ha aconseguit el reconeixement dels seus clients i d’altres referents de la indústria tecnològica, ja que han estat capaços d’adaptar-se a un mercat molt canviant i, fins i tot, superar-se per a desenvolupar eines de primer nivell.

Witeklab compta amb la col·laboració i suport, a través de convenis, d’universitats punteres en tecnologia, com ara la Universitat Politècnica de València (UPV), la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), la Universitat Autònoma de Barcelona i la National Taiwan University of Science and Technology, amb la missió de desenvolupar projectes d’investigació aplicables al sector de la construcció, l’obra pública i les infraestructures, entre els quals destaquen:

  • El disseny d’un nou sensor de mesura de la velocitat de corrosió, integrat en estructures de formigó armat, per a la seva alimentació i comunicació sense fils.
  • El desenvolupament i comercialització del xip, amb tecnologia RFID, amb sistema integrat per a la traçabilitat i seguiment de paràmetres fisicoquímics, aplicable a elements de formigó, per detectar la resistència de comprensió.

Witeklab és especialista en la programació per a dispositius, a través de sotfwares app, webapps, servei de gestió de dades, servidors, així com front-end i back-end multiplataforma. Les comunicacions per radiofreqüències, és una altra de les seves àrees de domini, ja que són experts en sistemes sense fils de curt, mitjà i llarg abast. D’altra banda, paren especial atenció en els sensors intel·ligents IoT que faciliten la connexió digital d’objectes quotidians amb internet, mentre que la punta de llança de la companyia està en el desenvolupament de solucions innovadores (I+D) per al sector de la construcció, l’obra civil i les infraestructures.

CHATU, digitalitza el teu negoci

Has imaginat un dispositiu que sigui capaç de carregar el teu telèfon, sense fer servir cables i que, al mateix temps, serveixi per a crear una xarxa WiFi, amplificar i repetir aquest senyal i que, a més a més, permeti emmagatzemar arxius al núvol? Doncs, CHAtU és la tecnologia capaç de fer-ho. Aquest sistema ofereix un ampli ventall d’avantatges per a tota mena d’empreses, en especial per a les de restauració, un sector que pot treure profit del núvol privat digital i penjar documents d’interès, com ara la carta, els menús, material promocional, catàlegs i tota mena d’arxius.

Només cal escanejar un codi QR i, en tan sols uns pocs segons, els teus clients podran triar els seus àpats favorits, des de la comoditat del seu smartphone i, sense cap contacte amb una tercera persona, una característica ben apreciada en el context de la Covid-19. CHAtU també està pensat per a gestionar informació, sense paper, en tota mena d’esdeveniments; CHAtU Events et dona la possibilitat d’administrar les dades de participants, col·laboradors, proveïdors o altres detalls rellevants.

Trenchip, solucions per a la gestió d’instal·lacions subterrànies

Aquest sistema integrat és un dels productes estrella de la companyia, ja que facilita el control i la gestió d’instal·lacions subterrànies. Trenchip es basa en el marcat de punts concrets de rases, canalitzacions i altres instal·lacions subterrànies, a través de sensors RFID i la seva identificació, a través del núvol, que et permet introduir informació detallada sobre cada punt i consultar-la en qualsevol moment des de l’app mòbil o web. Trenchip permet als gestors d’instal·lacions i dels espais públics disposar d’informació de primera mà i fiable, a l’hora de prendre decisions importants, assegurant així una gestió ràpida i eficients dels actius subterranis.

A través de www.witeklab.com, consulta com pots fer escalar la teva empresa al següent nivell.