Cuarteto Ébano va apropar els ritmes caribenys a Andorra la Vella

Malgrat la suspensió d’algunes de les activitats previstes per aquest estiu, el Comú d’Andorra la Vella va tirar endavant el programa de concerts “Ritmes, capital musical”, amb set espectacles molt animats. Cuarteto Ébano va ser una de les agrupacions convidades.

Fotos: César Vidal · Comú d’Andorra la Vella / Tony Lara

Com ja és habitual durant els darrers cinc anys, el Comú d’Andorra la Vella va presentar el cicle de concerts “Ritmes, capital musical”, però amb algunes lleugeres modificacions arran de la pandèmia de Covid-19. El programa preveia que els concerts comencessin a partir del dimarts, dia 4 d’agost, però la presa de mesures preventives i l’evolució de la malaltia van obligar que, finalment, Johnny Vegas donés el tret de sortida el passat 13 d’agost, amb la seva personificació del mític Johnny Halliday.

L’any passat, les presentacions es van alternar entre l’antiga caserna de Bombers i la plaça de la Rotonda, però les autoritats locals van decidir mantenir només el primer espai, ja que aquest compta amb una superfície més àmplia i permet situar un centenar de cadires per al públic amb garantia de distanciament social. Si bé el programa és més reduït que el previst inicialment, les actuacions de Johnny Vegas, Les Anxovetes i Wax and Boogie van fer gaudir als turistes i residents d’unes tardes carregades de bona música i una atmosfera distesa.

El passat 25 d’agost, Cuarteto Ébano va pujar a l’escenari per fer vibrar al públic al ritme de la música cubana i altres ritmes afro caribenys, que van agradar a les desenes de visitants que van parar a l’antiga caserna de Bombers. Els clients de diferents bars i terrasses pròximes a l’espai, també van gaudir de la música enganxosa de Cuarteto Ébano, que va despertar l’ànima festera d’una bona part del públic present.

L’itinerari de concerts va continuar el 27 d’agost, amb un tribut que Born To Band va dedicar a Bruce Springsteen, mentre que l’1 i el 3 de setembre van tenir lloc els recitals de Bóssalo, agrupació de bossa nova, i Who’s That Girl, amb un tribut a Madonna.