Anem Elèctric S.L. i Vallnord – Pal Arinsal, la natura a dues rodes

Durant aquest estiu, Anem Elèctric S.L. i Vallnord – Pal Arinsal fan una dupla excepcional, per oferir a les famílies i els aventurers una nova forma d’explorar la bellesa i exuberància d’Andorra, a través de visites guiades a sobre d’un Segway o una BTT elèctrica.

Fotos: Vallnord Pal-Arinsal

Consolidada, des del 2013, com a l’empresa pionera en mobilitat elèctrica i sostenible, Anem Elèctric S.L. fa un pas molt important cap a l’ús de la bicicleta elèctrica i el Segway, com a mitjans de transport amigables amb el medi ambient. Després de formalitzar un important acord amb Vallnord – Pal Arinsal, l’estació amplia la seva oferta d’activitats alternatives; en aquest cas, amb itineraris guiats aptes per a tota la família, perquè tothom pugui gaudir de la bellesa natural d’Andorra, però d’una forma amena, dinàmica i segura.

En el cas del Segway, un vehicle de dues rodes dissenyat als Estats Units i caracteritzat per una experiència intuïtiva i agradable, hi ha dos tipus de sortides, la d’iniciació i la llarga, que dependran del nivell de conducció dels participants, en la qual es podran apreciar una gran diversitat d’idíl·lics paratges, a les muntanyes de La Massana. Per fer de l’experiència quelcom encara més atractiva, el visitant podrà ampliar l’activitat amb un menú d’aperitius o bé amb menú de dinar al restaurant del Coll de la Botella.

Per fer honor a la distinció de ‘territori ciclista’ que identifica el Principat, no hi ha millor manera per a descobrir la majestuositat dels nostres paisatges, que a sobre d’una BTT elèctrica. Amb tres espectaculars itineraris (Coll de la Botella-Port de Cabús, Coll de la Botella-Prats Sobirans i Coll de la Botella-Tor), els visitants s’endinsaran en una aventura que, de ben segur voldran repetir! Tanmateix, les rutes es podran combinar amb les dues opcions de menú oferts.

Durant l’agost, gaudeix de les diferents excursions nocturnes per a impregnar-te de la màgia de la lluna plena i de la pluja d’estels. Reserves disponibles de qualsevol activitat a través de vallnordpalarinsal.com.