Anem Elèctric, bicicletes en totes les circumstàncies

Ja sigui sobre la neu, el fang, la terra o la sorra, les bicicletes elèctriques de l’empresa Anem Elèctric són ideals per fer una sortida per les muntanyes d’Andorra. Gustavo Prodoprígora Vencato, l’ànima de l’empresa, organitza sortides guiades.

Anem Elèctric és pionera a Andorra en el tema del cicloturisme amb bicicletes elèctriques. Ara proposen unes noves bicicletes elèctriques excepcionals, amb uns pneumàtics amples i especials per la neu. Són les “fat bikes”, especialment dissenyades per rodar sobre superfícies on no poden circular les bicicletes tradicionals i fins i tot les de muntanya, ja que rodar sobre neu, fang, sorra, o terrenys amb roques, només es pot fer amb aquest tipus de pneumàtics.

Anem Elèctric Andorra
Foto: Dona Secret

Fan excursions o passejades que poden ser d’una hora o de tres dies, i hi poden participar adults i joves que superin 1,60 m d’alçada. Anem Elèctric aposta pel cicloturisme en qualsevol estació de l’any, gràcies a aquestes noves bicicletes còmodes i versàtils, que associen l’estabilitat dels pneumàtics a la comoditat de poder utilitzar la bateria per fer pujades o passar zones amb dificultat. L’empresa contempla la possibilitat de fer sortides de 2 i 3 dies, amb pernoctació en hotels, mentre que durant el dia, es podran descobrir els magnífics paisatges andorrans, a la vegada que practiquen esport.

Anem Elèctric
Foto: Dona Secret

Actualment, Anem Elèctric posa a la disposició del públic les seves bicicletes elèctriques al Camp de Neu de la Rabassa, a la cota 2.000. Durant tot l’any, proposen un programa de sortides per grups màxims de 9 persones. L’empresa també es dedica a la venda de bicicletes elèctriques i està fent una prova pilot a la Rabassa amb flotes de bicicletes de lloguer amb geolocalització. Anem Elèctric posa així a la disposició de les persones o organitzacions que vulguin organitzar excursions, sortides o passejades, una flota completa de bicicletes amb control GPS, la qual cosa en garanteix la seguretat en totes les circumstàncies.

Més informació: www.anemelectric.com
Gustavo Anem Elèctric
Foto: Dona Secret