Beauty tips by Gala Perfumeries: Un Nadal amb una pell radiant

L’època de Nadal és la idònia per realitzar una posada a punt de la pell i fer que aquesta llueixi durant les festes amb tot el seu esplendor. És per aquest motiu que aquest mes et proporcionem una sèrie de tips i consells perquè llueixis radiant aquest Nadal.

La neteja és fonamental

Si ets assídua als nostres beauty tips mensuals recordaràs la publicació en la qual t’explicàvem la importància de desmaquillar-se diàriament i en què propugnàvem als quatre vents que “sense neteja, no hi ha bellesa”. I és que mai una afirmació havia pres tanta importància. El millor és optar per una neteja en profunditat que inclogui productes com la llet desmaquillant, la mousse o l’aigua micelar.

SHISEIDO. Future Solution LX Extra Rich Cleansing Foam. Escuma netejadora que allibera la pell d’impureses mentre manté la hidratació essencial de la pell deixant una sensació de suavitat i frescor.

La hidratació és clau

Una pell deshidratada mai pot lluir radiant, hidratar i tonificar la pell és el pas posterior a la neteja. Després del teu ritual de neteja facial aplica una crema hidratant que s’adeqüi al teu tipus de pell.

CLARINS. Hydra – essentiel gel sorbet desalterante. Gel fresc no greixós que proporciona a la pell una hidratació natural i duradora, essencial per la lluminositat.

L’exfoliació

El cúmul de cèl·lules mortes que s’acumulen a la pell del rostre és en molts casos el causant de la falta de lluminositat. Eliminar-les és tasca fàcil gràcies als exfoliants. Aplica’ls dos o tres cops per setmana i notaràs la pell molt més brillant i llisa.

DIOR. Hydra life poudre exfoliante éclat ultra fine. Pols exfoliant amb extracte de sucre que afina la textura de la pell. Al contacte amb l’aigua aquesta pols es transforma en una escuma fina per oferir una neteja profunda que revela la lluminositat natural de la pell.

Els productes amb efecte flash són idonis per a moments puntuals

Tenen un efecte instantani i aconsegueixen resultats sorprenents. La pell es torna lluminosa, s’atenuen arrugues i línies d’expressió, el rostre queda hidratat i tonificat i constitueixen la millor prebase de maquillatge. Els podem trobar en diferents formats segons les necessitats: ampolles, sèrum, mascaretes.

GUERLAIN. Radiance in a flash. Tractament de bellesa instantània, tensa i il·lumina instantàniament els trets facials.

Un toc de color

No pel fet de que sigui hivern la pell ha de lluir sense color. Un lleuger to bronzejat en la justa mesura, pot ser afavoridor i fins i tot donar un aspecte saludable. Aplica durant uns dies un autobronzejador que faci pujar un o dos tons (tampoc convé passar-se) el teu to de pell i veuràs la diferència.

CLARINS. Addiction Concentré Eclat. Autobronzejador per al rostre que es pot barrejar amb qualsevol tractament.

El coll i l’escot, els grans oblidats

Moltes vegades oblidem de seguir les mateixes indicacions i recomanacions que derivem per al rostre, al coll i l’escot. No som conscients que aquesta part del cos acusa igual o major mesura el pas del temps. Per tant, és de gran importància que incloguis també dins de la teva rutina aquestes dues parts.

La nit és el moment idoni per aplicar un producte regenerant

És durant la nit quan la pell inicia mecanismes de reparació i desintoxicació. Durant la fase de la son, l’organisme té la capacitat de reparar-se i la pell és recupera de les agressions patides durant el dia. És per aquest motiu, que la nit és el moment del dia idoni per aplicar productes regenerants que pots trobar en diversos formats i textures.

F6 Estée Lauder. Advanced Night Repair. Sèrum que estimula i accelera els processos naturals de reparació i purificació nocturna de la pell gràcies a l’exclusiva tecnologia Chronolux.

Estee Lauder - Pell - Advance Night Repair

democrates 2023