Cal Silvino, cuina tradicional i ambient familiar

Fa 10 anys que Cal Silvino va obrir el seu establiment a la Massana, un negoci familiar que ha passat de pares a fills. Proposen cuina tradicional andorrana i portuguesa en un ambient càlid i proper.

Tartar Cal Silvino
Foto: Nelly Dedea

A Cal Silvino saben tractar el bacallà com ningú. Elaboren plats de la cuina de sempre amb productes frescos de proximitat i amb les receptes ancestrals. Avui el Manel, fill del Silvino, ha agafat el relleu i porta el restaurant amb les mateixes ganes que ho feia el seu pare, que segueix donant un cop de mà quan fa falta. Tota la família treballa a l’establiment, la qual cosa garanteix un tracte molt proper i fa que un s’hi senti com a casa.

Manel de cal silvino
Foto: Nelly Dedea

Pel que fa als plats que tenen més èxit entre els comensals, destaca el bacallà amb gambes, el pop a la brasa, els “callos”, també el tàrtar i el carpaccio de bou i ara, que és temporada de bolets, saben molt bé com preparar-los. Igualment elaboren els plats més tradicionals de la cuina andorrana, com els cargols a la llauna, els canelons o la carn a la brasa, que també proposen en forma de daus acabats de fer a la pedra, davant del comensal.

Pop de cal silvino
Foto: Nelly Dedea

Tenen una àmplia carta de tapes, les més autèntiques i saboroses, com les patates braves, els calamars, el pop a la gallega, els seitons o les anxoves. Elaboren menús per a grups i organitzen celebracions, aniversaris o dinars i sopars d’empresa. La qualitat del menjar, la calidesa del local i l’acolliment del personal, fan de Cal Silvino un restaurant a tenir molt en compte.