El formatge també és un art

La tradició, el saber i l’essència de la coneguda Casa del Formatge, es retroben al restaurant Cheese’s Art, a Escaldes-Engordany, l’evolució natural de l’experiència acumulada durant més de 40 anys de distribució i comercialització dels formatges a Andorra.

El concepte Cheese’s Art i la seva carta, no solament es tradueix en una oferta de més de quinze 15 fondues diferents de formatges, però també amb carns a l’oli i a pedra volcànica, amanides, torrades i fustes de formatge. Una carta creativa i singular amb altres fondues de formatge amb gambes, salsitxa, bolets, rocafort, brie trufat, foie gras, Vacherin, i també la famosa “Pagesa”, un pa de pagès farcit de pernil ibèric i fondue de formatges.

Aquest hivern proposen noves incorporacions gastronòmiques com la fondue de tomàquet o la fondue vegetariana. També fan raclette suïssa, raclette Morbier, i Adam i Eva amb carn a la pedra i formatge, entre d’altres delícies. Pel que fa a les postres, la carta proposa una gran selecció de fondues de xocolata artesanal amb fruites del temps.

Acaben de renovar la carta, on es retroben també els plats amb noms artístics que sempre l’han caracteritzat, en record de l’afició a l’art del fundador de la Casa del Formatge, un gran amant de l’art en totes les seves formes, una passió que va saber trametre als seus hereus.

Cheese’s Art. Carrer François Mitterrand, local 4. Escaldes-Engordany. Obert cada dia. Tel. 868086.