Gohan Yama, fusió entre cuina mediterrània i japonesa

Ja fa un any i mig que aquest restaurant està establert a Andorra, i la innovació és el seu pa de cada dia, com també el seu èxit per tot el país. I és que el Gohan no només ofereix plats típics japonesos de gran qualitat, sinó que també fusiona aquests plats amb els sabors del Mediterrani.

Fotos: Nelly Dedea · César De Pablos

Adaptant-se a les necessitats i els gustos del client andorrà, el Gohan ha decidit fusionar la cuina més tradicional i mediterrània amb el sushi. És per això que aquest restaurant ha instaurat, a la seva carta, plats que contenen un ingredient molt utilitzat en llocs de muntanya: la carn.

Treballar amb productes de gran qualitat i amb la cuina oberta és un dels seus trets distintius i també denota la plena confiança que tenen amb els clients i amb la seva feina, sense cap mena de secret.

La tonyina és un dels aliments amb els quals treballa el Gohan més assíduament i, tot i que tots els plats són elaborats amb la màxima professionalitat i amor, dos dels plats estrella demandats més pels seus clients són el Tacusan, un roll amb ebi furai (gamba fregida), alvocat, salmó enrossit, salsa teriyaki i ceba caramel·litzada; i el Dragon, un roll amb ebi furai, tonyina, anguila, salsa d’anguila i spicy mayo (maionesa picant).

El Gohan Yama ofereix servei de restaurant, però també compta amb servei delivery, repartint amb City Xerpa i cobrint, amb un servei propi de repartiment a domicili, els llocs on City Xerpa no arriba. A més a més, la visió de futur d’aquest restaurant és àmplia, ja que han obert 5 restaurants arreu amb només un any i mig, i volen arribar a 10 amb dos anys i mig.