Señorío de Villarrica, uns vins de Rioja excepcionals

La bodega Señorío de Villarrica pertany a una família de viticultors i bodeguers amb DO Rioja Alta, a San Asensio, on cultiven uns vins extraordinaris, amb el saber de quatre generacions. A Andorra, els distribueix en exclusiva Galàctica Aliança.

Señorío de VillarricaAquests vins s’havien comercialitzat a Andorra fa uns 15 anys, i ara es poden tornar a trobar al país de la mà de la distribuïdora Galàctica Aliança. La bodega Señorío de Villarrica cultiva 110 ha. de vinyes velles, on la família ha abocat tota la seva passió en l’elaboració dels seus vins, producte de l’atenció i el saber transmès durant quatre generacions. Tots els vins són elaborats únicament amb els raïms cultivats a la propietat, amb tota la cura dels professionals de la bodega, que té un personal altament qualificat, la qual cosa fa que els vins tinguin el mateix caràcter en totes les anyades.

Seu de Señorío de VillarricaPractiquen la verema “en verd”, és a dir, treure gotims de raïm per reduir la producció i així augmentar-ne la qualitat. Tota la verema es fa a mà per a tota la gamma de vins. Elaboren vins de tota mena, blancs, negres i rosats, amb edicions especials, sempre d’alta qualitat.

Anunci Señorío de VillarricaEl seu vi rosat Señorio de Villarrica, ha aconseguit el Premi Medalla d’Or aquest any 2018, guanyat en el tast concurs “Els vins preferits de la dona”. És un vi elaborat amb viura i garnatxa, fermentat en dipòsits d’acer inoxidable amb control de temperatura durant 20 dies a 20 graus. És un vi tradicional del poble de San Asensio, amb notes de pera i poma, que aporta el viura, mentre que la garnatxa li aporta notes de fruits vermells com el gerd.

Barrica Señorío de Villarrica