The Cellar Door, per als amants del vi

Els aficionats als bons vins estan d’enhorabona. Des d’aquest estiu tenen a la seva disposició un nou local, The Cellar Door, amb el concepte més innovador a nivell mundial, inspirat en els “Cellar Door” de les grans rutes del vi.

Stand de vins a The Cellar Door
Foto: César De Pablos

Al centre neuràlgic d’Andorra la Vella, en plena avinguda Meritxell, hi ha una nova boutique de vins, inspirada en els “Cellar Door” dels cellers de les grans rutes del vi, dels quals pren el nom. Aquest és un concepte innovador en establiments de vins, que ara arriba al Principat i que permetrà als aficionats als bons vins descobrir les últimes novetats de les bodegues més destacades a nivell mundial.

Ampolles de vi a The Cellar Door
Foto: César De Pablos

“Un bon vi és com una bona pel·lícula: dura un instant i et deixa a la boca un gust de glòria; és nou en cada glop i, com passa amb les pel·lícules, neix i reneix en cada persona que el tasta”

– Federico Fellini

En un ambient únic i acollidor, us rebrà el seu equip d´experts i sommeliers que us atendran amb la major diligencia i tota la seva professionalitat, que us aconsellaran i us guiaran en la tria del vi més adequat.

Panoràmica Botiga The Cellar Door
Foto: César De Pablos

Hi trobareu una oferta de més de mil referències que van des dels grans vins francesos fins als millors cellers espanyols, passant pels 100 punts Parker australians, els descobriments portuguesos, els malbecs argentins, els supertoscans i una àmplia varietat i oferta de vins catalans, sense deixar de banda tots els vins andorrans.

Quadre Clau The Cellar Door
Foto: César De Pablos

El Cellar Door, neix amb l’esperit de ser el punt de trobada dels amants del vi i tot allò que l´envolta, amb activitats diverses, maridatges i una selecció permanent de 16 vins per tastar.

Aquest és un lloc que, si us agrada el vi, no podeu deixar de visitar.

Taula de recepció amb ampolles
Foto: César De Pablos