Sweet Caroline, tot dolçor

La Carol Marticella fa de la dolçor la seva raó de viure. I això ho trasllada a tot el que fa amb les seves mans i proposa als seus clients del saló de te i pastisseria Sweet Caroline, al centre d’Andorra la Vella.

Els seus croissants són increïbles, fets amb mantega i productes naturals, com la resta de pastissos i pastes que fan a Sweet Caroline de manera artesanal. El “Massini” és un dels seus dolços estrella, així com el pastís de nous de macadàmia amb glassejat mirall, una creació de la Carol que s’ha fet famosa al país i fins i tot fronteres enllà.

Sweet Caroline amb macaroni
Foto: César De Pablos

Fa poc més d’un any que va decidir obrir l’establiment, després d’haver estudiat cuina i pastisseria a Barcelona. Es tracta d’un local decorat amb cura, delicat i elegant, on passar una estona per esmorzar o per berenar. Proposen un complet assortiment de tes i de cafès, així com refrescos i altres begudes. També tenen pastes salades, com els croissants de frankfurt, els brioixos de camembert i bacon i el més apreciat: el brioix amb sobrassada.

Postres de Sweet Caroline
Foto: César De Pablos

Poden acollir esmorzars o berenars per a grups fins a 15 persones. També treballen per encàrrec, i preparen safates variades de dolços, pastissos o croissants per a celebracions o festes familiars. Pel que fa als pastissos d’aniversari, poden preparar-ne de tota mena, personalitzats sempre al gust del consumidor i amb aquell toc innovador i la gràcia que hi posa sempre la Carol.