Millors tendències en decoració per aquest hivern

Tons blaus i ambarins, materials càlids i naturals… La decoració aquest hivern no podria ser més indicada per a crear espais de desconnexió i confort.

Gerro tipus joia

Entre les tendències en decoració que més destacaran aquesta tardor-hivern 2020, trobem gerros amb formes orgàniques i irregulars en colors tan càlids i naturals com l’ambre, perfectes per decorar rebedors, centres de taula i consoles. Aquesta peça del catàleg de Zara Home, amb un acabat daurat que capta l’atenció de l’ull gràcies als seus centelleigs, és ideal tant en solitari com acompanyada d’una branca senzilla que no li robi el protagonisme. Té un preu de 29,99 €

Gerro tipus joia

Cobertor de vellut malva

Si ets amant del vellut, t’encapritxaràs (segur) d’aquesta vànova d’IB Laursen en color malva, perfecta per a dormitoris d’adults, juvenils i infantils, gràcies a la versatilitat del seu to. Les mesures són 130 x 180 cm, i el preu és de 193 €.

Cobertor de vellut malva

Tauleta de nit de fusta i reixeta, de Ratan

Amb espai d’emmagatzematge i un front de reixeta de Ratan, el material de moda. Així és aquesta tauleta de nit (179 €) de Kenay Home amb estructura de fusta. Dolços somnis!

Tauleta de nit de fusta i reixeta, de Ratan

Làmina amb silueta de dona

També ” el peten ” les il·lustracions amb siluetes femenines. Un detall que dotarà qualsevol alcova de l’elegància i l’estil que requereix. En Kenay Home per 9,90 €.

Làmina amb silueta de dona

Coixins de lli a tons intensos

Un teixit tan suau i natural com el lli no podria faltar en la decoració de tardor. La clau? Els tons intensos i profunds com ara bordeus, grisos o blaus relleven als colors empolsats de l’estiu, creant espais càlids i acollidors en salons i dormitoris. Aquests coixins de Zara Home, a més, compten amb un original tancament amb llaçada, a part de la cremallera. Tenen una mida de 70 x 90 cm i un preu de 29,99 €.

Coixins de lli