Puja les teves defenses amb aquests secrets de Dietètica Tana

Cuidar del nostre cos és una tasca fonamental que hem de considerar per mantenir-nos en un bon estat de salut, ja que els canvis de temps, l’excés de feina i la fatiga, poden causar que el nostre sistema immunitari sigui més vulnerable. Dietètica Tana II ens presenta algunes opcions molt naturals per pujar les defenses i estar sempre saludables malgrat la presència d’infeccions.

Inmuni Health

Aquest complement alimentari, elaborat amb fongs i plantes medicinals, permet el funcionament normal del sistema immunitari, evitant que el cansament sigui part de la nostra rutina, i proveeix alleujament davant afeccions respiratòries.

Dietètica Tana: Inmuni HealthMico Neo VR

Elaborat a partir d’extractes purs de fongs ecològicament cultivats, aquest complement vigoritza el sistema immunitari i inhibeix l’acció dels virus dintre del nostre organisme. Mico Neo VR és capaç de frenar ràpidament la progressió de diverses infeccions.

Dietètica Tana: Mico Neo VRMico Neo HEP

També, elaborat a partir d’extractes purs de fongs ecològicament cultivats, Mico Neo HEP brinda una acció protectora del fetge davant diferents agents externs.

Dietètica Tana: Mico Neo HEPPulmonaria Complex

En cas que estiguem davant la presència d’infeccions respiratòries, Pulmonaria Complex és el complement perfecte per dissoldre l’excés de mucositats. També en proporciona un efecte desinflamatori, expectorant i reconfortant, per evitar les molèsties causades per la tos.

Dietètica Tana: Pulmonaria ComplexPinituss

En presentació de xarop, Pinituss calma els símptomes d’irritació de la gola i la faringe, gràcies a les bondats que la figa, el plantatge, l’heura, la tarongina i la grindelia, en proporcionen.

Dietètica Tana: PinitussMegaDefens

És un suplement molt eficaç per lluitar contra els símptomes de la grip i dels catarros. Potencia el sistema immunològic i evita noves infeccions, gràcies a la seva càrrega de flors de saüc, dròsera, vitamina C, pròpoli i equinàcia.

Dietètica Tana: MegaDefens