TENDÈNCIA MASCULINA

 

La nova normalitat exigeix ​​noves maneres de presentar les col·leccions i de consumir-les. Les principals firmes de moda s’adapten a diferents maneres de mostrar les seves propostes, a nous canals de comunicació i a diferents maneres de connectar amb la seva audiència.

 

TENDENCIA 1

COLORS DE LA NATURA

El moment que vivim ens porta a reflexionar, ser-ne més conscients i reconnectar amb l’origen, i això es reflecteix en la moda. Per això, la paleta cromàtica que predominarà als armaris de la nova temporada recorda molt els colors que trobem a la natura: des dels marrons argila als blaus del mar, passant pel verd dels boscos i totes les declinacions dels tons terra i pedra.
Foto: Hermès, Lanvin, Officine Générale, Rhude, Loewe, JW Anderson, Issey Miyake i Rick Owens.
Hermès, Lanvin, Officine Générale, Rhude, Loewe, JW Anderson, Issey Miyake i Rick Owens.

 

 

TENDENCIA 2

TONS PASTÍS

La redefinició de conceptes tabús per a la masculinitat (com ara la vulnerabilitat o la suavitat) ha provocat que recuperem per a la moda els tons pastís que, fins ara, es reservaven per a nens o col·leccions femenines. Les propostes d’aquesta temporada no deixen cap color sense tastar, i se submergeixen en el verd aigua, el rosa empolsat, el blau cel, el lila, el groc llimona o el taronja préssec. Els colors de sempre però en la versió més subtil.

Foto: Isabel Marant, Issey Miyake, Hermès, E. Tautz, Dior Men, Lanvin, JW Anderson i Casablanca

Isabel Marant, Issey Miyake, Hermès, E. Tautz, Dior Men, Lanvin, JW Anderson i Casablanca

 

 

TENDENCIA GADGETS
Auriculars sense fil Jabra Elite 3
Auriculars sense fil dissenyats de forma brillant per donar una nova vida a la seva música.Auriculars sense fil Jabra Elite 3 Auriculars sense fil dissenyats de forma brillant per donar una nova vida a la seva música.

 

 

Rellotge Ulysse Nardin Marine Torpilleur Tourbillon, amb caixa d’or rosa de 18 quirats i vidre de safir.
Rellotge Ulysse Nardin Marine Torpilleur Tourbillon, amb caixa d'or rosa de 18 quirats i vidre de safir.

 

Binoculars de Swarosvki Optik
Prismàtics CL Curio 7×21, que uneixen un innovador disseny amb especificacions tècniques avançades per a una experiència senzilla, portàtil i intuïtiva que els converteix en els més lleugers i compactes de la seva categoría, amb un pes de només 250 grams.Binoculars de Swarosvki Optik Prismàtics CL Curio 7x21, que uneixen un innovador disseny amb especificacions tècniques avançades per a una experiència senzilla, portàtil i intuïtiva que els converteix en els més lleugers i compactes de la seva categoría, amb un pes de només 250 grams.

 

Sabatilles esportives, supercòmodes,amb sola de goma i perfectes pels teus looks Model 997H de New Balance.

Sabatilles esportives, supercòmodes,amb sola de goma i perfectes pels teus looks Model 997H de New Balance.