Encamp entrega els premis del primer concurs d’aparadors de Nadal

El Comú d’Encamp va fer entrega dels premis als guardonats al primer concurs d’aparadors i decoració nadalenca de la parròquia. En aquesta primera edició va haver 27 participants, un dels quals representava a una comunitat de propietaris de 10 pisos, per tant, van ser 36 els espais decorats amb motius nadalencs durant aquestes festes que van participar al concurs.

Tex i fotos: Comú d’Encamp

En paraules de la cònsol major, Laura Mas, “celebrem que aquesta nova proposta hagi tingut una bona acollida, i per tant, l’any vinent podrem veure una segona edició del concurs per donar continuïtat a aquesta iniciativa de participació ciutadana i d’embelliment de la parròquia”.

La cònsol major, Laura Mas, el conseller de turisme i reactivació econòmica, Nino Marot, i un representant del jurat, Antoni Berengueres, van ser els encarregats de fer entrega dels guardons als diferents premiats (el xec regal i un diploma acreditatiu), ja que per motius sanitaris l’acte s’ha dut a terme de forma restringida, només amb els finalistes de cada categoria i sense públic.

En aquesta primera edició es van lliurar dos primers premis a la categoria de comerços, concretament a Maxicurs i a AC Construccions. En la categoria d’hotels, tant de decoració interior com exterior, el primer premi va ser per a Hotel Guillem. En les categories 3, 4 i 5, de particulars, corresponents a xalets, edificis i pisos, el jurat, va atorgar tres primers premis per valor de 250 euros, i dos segons premis, per valor de 150 euros. La categoria 2 de bars i restaurants va quedar deserta.

En total, el Comú d’Encamp, va atorgar 2.700 euros en premis i 720 euros en vals de compra per als inscrits al concurs.