Espectacular graduació dels alumnes del Col·legi Agora

El passat divendres es va celebrar, a la Borda Pairal 1630, d’Andorra la Vella;  la graduació del segon de batxillerat del Col·legi Agora International School Andorra, ubicat a l’Aldosa de la Massana. Els actes preparats per a graduar als vint alumnes que van finalitzar aquest cicle, es van cuidar fins a l’últim detall i va ser una vetllada en què no van faltar els consells de les tutores i els professors que han tingut al llarg del seu periple, a l’escola andorrana, així com les bromes dels alumnes cap als seus professors o el tradicional llançament de birrets.

Col·legi Agora
Foto: Nelly Dedea

Un cop finalitzada la part més institucional, en una espectacular sala i amb una exquisida decoració, específica per aquest esdeveniment, els graduats i les seves famílies van gaudir d’uns exquisits aperitius, a la terrassa de la Borda Pairal, on tothom va immortalitzar el moment amb les seves càmeres de fotos o amb el mòbil.

Celebració de la graduació a la Borda Pairal
Foto: Nelly Dedea

Després de l’aperitiu, tothom es va desplaçar fins al menjador del restaurant, amb una decoració digna de les millors gales i van procedir al sopar, amenitzat amb la bona música de l’orquestra Vibrand. La festa va durar fins ben entrada la matinada, on graduats i pares van viure moments molt emotius que, de ben segur, recordaran tota la vida.

Convidats a la Graduació
Foto: Nelly Dedea

Aquest han estat els graduats d’aquesta XIX Graduació 2018:

Joan Albós Ferrándiz, Víctor Barrachina Vidal, Jorge Cabia San Emeterio, Álvaro Castillo Murcia, Carlos Cayetano Robinat,  Jordi Cruz Espot, Alejandro Díez Guillamón, Julián Dorado Prado, Elizabeta Drozdova, Ana Lluzar Altirriba, Neus Mas Gaspà, Sara Mínguez Olmos, Marc Pintat Álvarez, Eugeniya Ponomareva, Martí Ribas Cervós, Sergi San José Yáñez, Carla Solana Pérez, Axel Tardif Oriol, Ignacio Torrero De Pedro i Carles Vázquez Ronda.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Altres convidats a la graduació
Foto: Nelly Dedea