(+Fotos) Els guitarristes de l’Institut de Música comparteixen escenari

El Teatre Comunal d’Andorra la Vella va acollir un concert d’intercanvi entre el grup de guitarres de l’Institut de Música de la capital i l’Orquestra de Guitarres de Grau Mig del Conservatori del Liceu.

Fotos: César De Pablos

Concert de guitarres de l'institut de música d'Andorra la VellaEl del passat 4 de febrer va ser un concert especial per als guitarristes de l’Institut de Música d’Andorra la Vella, que, encapçalats pel docent i cap de servei de l’entitat, David Sanz, van captivar el públic amb una animada proposta musical. El tret de sortida d’aquesta el va donar ‘Nits d’Andorra’, del compositor català Josep Maria Tarridas i Barri.

Concert de guitarres de l'institut de música d'Andorra la VellaDesprés de la introducció que es va robar els aplaudiments de l’auditori, va arribar el moment perquè els músics convidats hi interpretessin la ‘Danza de las hachas’ i ‘Canarios’, ambdues creacions de Gaspar Sanz. El recital de l’Orquestra de Guitarres de Grau Mig del Conservatori del Liceu, dirigida per Asun Sabater, va continuar amb composicions d’icones mundials com ara Vivaldi, Piazzolla i Khachaturian, però també amb el ‘Círculo Mágico’ de Manuel de Falla, compositor gadità i exponent del nacionalisme musical.

Concert de guitarres de l'institut de música d'Andorra la VellaEl tercer bloc de l’espectacle, amb David Sanz a la batuta, va comptar amb una participació conjunta d’ambdues agrupacions, que va iniciar amb la ‘Canción de Cuna’, del cubà Leo Brouwer, arranjada per Sergi Vicente, professor de la Fundació Conservatori Liceu, Director de l’Orquestra de Guitarres de Barcelona i autor del ‘Vals flamenco’, peça amb la qual es va acomiadar aquest emotiu recital que va agrupar més d’una vintena de guitarristes sobre l’escenari.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment 

Concert Intercanvi al Teatre Comunal