IQOS va presentar al Park Hotel els nous models per “un futur sense fum”

IQOS va presentar el passat dijous, a l’Andorra Park Hotel, l’última generació dels seus dispositius, concretament els models IQOS 3 i IQOS 3 MULTI. L’aparell incorpora destacades millores respecte a les anteriors versions, com ara, la reducció del temps de càrrega o unes dimensions més reduïdes. Per mitjà de la tecnologia HeatControl, el dispositiu no crema el tabac, sinó que l’escalfa, de manera que no genera fum, ni cendra, perquè no hi ha combustió. El que sí que fa és vapor. Tot plegat fa que el fumador no inhali fum i, en conseqüència, es produeix una reducció mitjana del 90% de les substàncies presents en el fum d’una cigarreta.

Influencers a la presentació d'IQOS 3
Foto: Nelly Dedea

En aquest sentit, la companyia Philip Morris destaca que l’objectiu és avançar i impulsar “un futur diferent, un futur sense fum”. És per això que els nous dispositius han estat dissenyats com a resposta a les necessitats del consumidor, millorant l’experiència de l’usuari i posant al mercat un aparell “més resistent, pràctic i personalitzat”.

IQOS 3 a l'Andorra park hotel
Foto: César De Pablos

L’empresa Philip Morris ha invertit quinze anys i 4.000 milions d’euros en el desenvolupament i recerca científica de productes innovadors que tinguin el potencial de reduir el dany entre els fumadors. IQOS és el fruit del treball de més de 400 experts en R+D de 30 disciplines diferents.

Convidats a la presentació IQOS 3
Foto: Nelly Dedea

A la festa de presentació, celebrada al Park Hotel, hi han assistit fins a 200 convidats, que van poder conèixer, en exclusiva, els nous models d’IQOS, que a partir d’avui ja seran presents al mercat andorrà. Uns dispositius que en si mateixos no són tabac, sinó que l’utilitzen, i que no tenen res a veure amb les cigarretes electròniques o altres aparells com els de generar vapor. De fet, IQOS utilitza tabac, cosa que permet una experiència de consum més semblant a la d’una cigarreta tradicional, però evitant la combustió, el fum, la cendra i reduint les olors.

Presentació d'IQOS 3 amb Luján Argüelles
Foto: César De Pablos

Els assistents, en la seva majoria usuaris d’IQOS, han recordat que aquest dispositiu no és un producte per deixar de fumar, però si una bona alternativa per seguir fumant. La presentació va estar amenitzada per la cantant Rebeka Brown, vocalista de música House, i l’acte va estar presentat per la reconeguda presentadora de televisió, Luján Argüelles. Tanmateix, els assistents van poder degustar diferents delicatessen preparades pel xef Marc Mora, així com formatges andorrans de Casa Raubert i embotits de Cal Jordi. També van poder degustar una exquisida selecció de vins. En definitiva, una gran festa per a presentar uns grans productes.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Rebeka Brown a la presentació d'IQOS 3
Foto: César De Pablos