(+Fotos) Perfumeria Júlia & LOLA CASADEMUNT, la passió de dues dones

El núm. 114 de l’avinguda Meritxell llueix una nova i flamant botiga conceptual, que combina les fragàncies i productes beauty de Perfumeria Júlia amb els accessoris i peces de roba més acolorits i creatius de LOLA CASADEMUNT.

Fotos: César De Pablos

Malgrat que les portes de la botiga van obrir tot just un dia abans, i una allau de clients hi va tenir el plaer de fer-ne una primera ullada, la inauguració oficial de Perfumeria Júlia & LOLA CASADEMUNT va tenir lloc durant el migdia del passat 3 de març, amb el tradicional tall de cinta del qual van ser protagonistes Sara Espot, membre del Consell d’Administració de Perfumeria Júlia, i Maite Casademunt, directora creativa de LOLA CASADEMUNT.

Lola CasademuntL’establiment, que ostenta una ubicació immillorable a l’avinguda Meritxell, mescla el millor de dos mons que sempre han tingut lligams molt estrets, el de la perfumeria i el de la moda. I és que, segons la mateixa Maite Casademunt, aquesta nova botiga, la primera fora de territori espanyol, a banda de ser la punta de llança de la internacionalització de la marca, és un homenatge a dues dones lluitadores que van saber escriure la seva pròpia història. Estem parlant de Júlia Bonet, creadora de Perfumeria Júlia, i de Lola Casademunt, artífex de la marca de moda i accessoris que porta el seu nom.

Lola Casademunt

L’establiment, que ostenta una ubicació immillorable a l’avinguda Meritxell, barreja el millor de dos mons que sempre han tingut lligams molt estrets, el de la perfumeria i el de la moda. I és que, segons la mateixa Maite Casademunt, aquesta nova botiga, la primera fora de territori espanyol, a banda de ser la punta de llança de la internacionalització de la marca, és un homenatge a dues dones lluitadores que van saber escriure la seva pròpia història. Estem parlant de Júlia Bonet, creadora de Perfumeria Júlia, i de Lola Casademunt, artífex de la marca de moda i accessoris que porta el seu nom.

Lola Casademunt

“Em fa molta il·lusió l’obertura d’aquesta botiga, ja que em sento una mica andorrana i és com estar a casa, perquè són molts anys venint cada setmana a Andorra. A més a més, l’equip de Júlia és gairebé part de la meva família”, expressava la Maite, qui ens va explicar que, amb aquesta concept Store, “som fidels a l’eslògan ‘two women, one passion’ i podem donar continuïtat al llegat de dues dones que sempre van buscar embellir la dona i empoderar-la”.

Per a Gabriele Lorenzo Zaretti, retail general manager de Perfumeria Júlia, aquest binomi és el reflex d’una “sinergia fantàstica”, ja que “som dues companyies fundades per dones, que han impulsat l’emprenedoria femenina i que continuen essent companyies d’èxit que apunten a cuidar i fomentar la bellesa de la dona”.

Una gran rebuda

A l’acte inaugural, hi van assistir personalitats del món empresarial andorrà i també de la política, com és el cas del cap de Govern, Xavier Espot. Tothom van tenir l’oportunitat de descobrir per si mateix el que Perfumeria Júlia & LOLA CASADEMUNT ofereix als clients del país i als turistes que visiten el principal eix comercial del Principat.

Lola Casademunt & Perfumeria JúliaSi bé aquesta primera recepció no va passar desapercebuda i va robar l’atenció de les persones que circulaven per l’avinguda Meritxell durant el migdia del 3 de març, el plat fort de la celebració va tenir lloc a partir de les 17 hores d’aquell mateix divendres, amb una ‘Opening Party’ oberta a tot el públic. Així, doncs, tothom que va tenir el plaer d’assistir-hi, va poder degustar deliciosos aperitius de Sauleda by Júlia Onix i gaudir d’altres amenitats com ara la música d’un DJ, els tattoos temporals amb dissenys de LOLA CASADEMUNT, i un photoboot de 360º amb el qual els visitants s’han emportat un bon record en format de vídeo. A més a més, qui ho desitgés, va poder personalitzar l’ampolla del seu perfum favorit amb la delicada tècnica de pa d’or, executada per la pintura i dibuixant Rosa Mujal. Val a dir, però, que aquestes no van ser les úniques atraccions que es van poder apreciar durant aquella jornada inaugural, ja que l’artista Ona Saumell es va robar totes les mirades en pintar un quadre in situ que evoca el vincle entre ambdues dones, Lola i Júlia, unides per la cultura de l’esforç, però sobretot per l’amistat.

Gaudeix de totes les fotos de la inauguració i de la festa d’obertura aquí:

LOLA CASADEMUNT x Perfumeria Júlia, la passió de dues dones