Marc Vidal exposa les seves il·lustracions a Encamp

En una inauguració càlida i d’ambient informal, l’artista Marc Vidal va presentar desenes d’il·lustracions que, a partir d’ara, decoren les parets de la cerveseria artesanal Signum, ubicada a Encamp. Familiars i amics, van acudir a la cita.

Fotos: César Vidal

Convidats a la mostra de Marc Vidal

Dissabte passat, dia 6 de juny, la cerveseria artesanal Signum es va convertir en una sala d’exposicions molt peculiar, en acollir la mostra l’artista Marc Vidal, qui va produir una sèrie d’il·lustracions molt acolorida. Les peces, que no estan interconnectades a través d’una línia discursiva concreta, van estar creades a través de la tècnica pictogràfica de l’aerografia, amb la qual el Marc ha aconseguit un alt nivell de mestria.

Marc Vidal i amics

Les pintures tenen com a suport taulers de fusta reciclada i, sota el nom “La casa del Marc”, han despertat l’interès dels espectadors que han visitat l’establiment, des de la inauguració de la mostra, que romandrà oberta al públic de manera indefinida. A mesura que produeixi més peces, i que les ja exposades es vagin venent, en Marc hi afegirà noves creacions a l’exposició, que llueix un aire dinàmic i contemporani.

Convidades a l'exposició de Marc Vidal

“He escollit fer aquesta presentació en una cerveseria artesanal com Signum perquè m’agrada exposar en llocs alternatius, sense les formalitats de les galeries o les sales d’exposicions, que a vegades tenen limitats els horaris. M’interessen més els llocs on hi ha rotació de visitants”, va explicar l’artista, qui ha treballat, braç a braç, amb referents creatius com ara el francès Philippe Shangti.