(+Fotos) Multitudinària obertura d’IZAI al cor d’Andorra la Vella

IZAI Gastro-Bar, Restaurant & Lounge va encendre els seus fogons per primera vegada el passat 8 de juliol, amb una inauguració multitudinària en la qual tots els convidats van gaudir d’un petit tast de tot el que es podrà degustar al nou establiment de la capital.

Fotos: César De Pablos

IZAI Andorra

Des d’abans de les 20 hores d’aquell divendres, la terrassa d’IZAI començava a rebre la visita de desenes de persones, àvides de descobrir les delicioses tapes del Mediterrani i del Cantàbric que són el segell distintiu de la casa.

IZAI Andorra

Ubicat al núm. 32 de l’antic carrer Major, en el cor del Centre Històric d’Andorra la Vella, IZAI va oferir el seu primer servei amb una resposta multitudinària de persones. És que no podia ser d’una altra manera, ja que es va córrer la veu que les tapes d’aquest restaurant són el resultat d’una equilibrada combinació d’innovació i tradició, filada amb productes premium que busquen conquerir el Principat.

IZAI Andorra

Entre refrescants cerveses i música animada, la terrassa d’IZAI es va convertir en l’epicentre de la celebració, malgrat que, a l’interior de la borda, ple de gom a gom, també va transcórrer una molt agradable trobada entre els comensals que hi van acudir.

IZAI Andorra

Que què van degustar els presents? Des de taula de formatges i d’embotits fins a pa de vidre, així com patates al ressoldo amb bacó, entre altres delicioses tapes que conviuen en tres diferents conceptes: tendència, temporada i gurmet.

IZAI Andorra
Concepte afterwork

Amb servei de cuina obert fins a la 1 de la matinada, mai no t’hauràs de preocupar si surts tard de treballar, de fer una copa o d’anar al teatre o a un concert. A IZAI, s’hi podrà viure una experiència culinària completa a gairebé qualsevol moment del dia.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

Inauguració d