(+Fotos) Postural Andorra celebra sis anys de consciència amb l’esport

El centre, ubicat al carrer de l’Alzinaret d’Andorra la Vella, va celebrar el passat 15 de maig sis anys d’obertura i de compromís i dedicació amb l’esport.

Foto: Marta Argilés

Postural Andorra va celebrar els seus sis anys de reeducació postural, al costat de la gent, amb una festa oberta a tothom. La celebració, que va començar a les set de la tarda i va acabar a les nou del vespre, va comptar amb un gran èxit d’assistència per part dels clients que freqüenten l’espai. El centre, que combina la consciència esportiva amb la salut corporal, ofereix un mètode infal·lible que assegura, si més no, uns quants anys més de vida o, com diu el seu director i propietari, Mariano Cisterna, “una vida més feliç”.

La festa va començar amb una classe dirigida de reeducació postural, a càrrec del director, que va recordar l’important que és cuidar la nostra postura corporal i com aquesta parla del nostre estat emocional. Hem de tenir en compte que, “si nosaltres mantenim una postura encorbada amb les espatlles cap endins, vol dir que estem angoixats; en canvi, si trèiem el pit cap enfora, vol dir que som feliços”, apuntava el monitor. Després d’aquesta masterclass, l’equip de Postural, format per la responsable i coordinadora Adriana Hidalgo, el fisioterapeuta, Albert Cámara i els monitors, Aïda Gambau, Tabita Caballero, Fede Taboh, Sonia Gallardo i Tom Van Biesen, va realitzar uns parlaments on van agrair la presència de la gent, ja que, sense ells, celebrar aquests sis anys no hauria estat possible. Tanmateix, van aprofitar l’ocasió per reivindicar el més essencial, que és oferir un servei de qualitat, i més tenint en compte que la formació de l’equip professional mai s’atura. També van aprofitar l’oportunitat per agrair la presència dels col·laboradors com ara Andar Sports Andorra.

Durant la celebració, es va oferir un tiberi saludable on els assistents van poder delectar peces de sushi, de Sushi and Gong, i perles de xocolata de La Ofrenda. I, per culminar la festa, es va oferir un pastís de xocolata personalitzat commemoratiu dels sis anys de Postural Andorra, però, com no podia ser d’una altra manera, tampoc no va faltar un brindis, amb vi de Marquet Andorra, per segellar la bona cohesió de l’equip, que fa possible que el projecte funcioni i avanci cap a bon port. En el marc de l’esdeveniment, la cantant andorrana Angie Millán va amenitzar la tarda amb versions de cantants referents com ara Amy Winehouse i Stevie Wonder.

Per acabar, des de Postural Andorra van sortejar una sèrie de regals i sorpreses que van acabar a les mans dels assistents i ningú no va marxar a casa amb les mans buides. Entre els detalls hi havia experiències de Postural Andorra, complements esportius i barretes energètiques, tots ells, pensats a consciència pel benestar corporal de les persones.

Totes les fotos de l’esdeveniment 

Postural Andorra celebra sis anys de consciència amb l’esport