Torna la màgia amb el Poblet de Nadal

Tan sols una hora després de l’encesa de llums conjunta, entre Escaldes-Engordany i Andorra la Vella, va arribar el torn del Poble de Nadal de la capital, un espai molt esperat per tots els ciutadans, que es van aplegar, des de molt d’hora a la tarda, per gaudir d’una quarantena de paradetes, disposades a major distància per a evitar aglomeracions de persones.

Fotos: César De Pablos

La cònsol major, Conxita Marsol; el cònsol menor, David Astrié, i el conseller de Cultura i Promoció Turística, Miquel Canturri, van encapçalar un acte simbòlic de tall de cinta, per a, posteriorment, tots plegats, polsar el botó que va donar vida a l’enllumenat del Poble de Nadal. Després del compte enrere, una pluja d’aplaudiments i de llum va omplir d’alegria tota la plaça del Poble.

Finalment, a les 20 hores, i des de tres locacions diferents, va tenir lloc un espectacular show de focs d’artifici, llançats des de l’aparcament del Parc Central, l’Estació Nacional d’Autobusos i la Borda Mateu.

Pel que fa al Mercat de Nadal de la plaça del Poble, aquest romandrà obert durant les tardes de dijous i divendres, i durant tot el dia els caps de setmana i festius. Per a amenitzar les jornades, el Comú d’Andorra la Vella va dissenyar un programa d’activitats recreatives que es pot consultar a través del lloc web www.andorralavella.ad/nadal.