Hi haurà ‘Purito’ al setembre 

Per a tots aquells amants dels pedals, el passat dimarts, dia 31 de març, el seu organitzador, Joaquim Rodríguez, va confirmar a través de les xarxes socials la nova data per a la Purito Andorra 2020. La marxa ciclista tindrà lloc el pròxim dia 13 de setembre. 

Amb motiu de la crisi sanitària que afecta a tots els àmbits de la societat, la clàssica marxa, prevista per al 2 d’agost, s’ha ajornat un mes per a assegurar la seva celebració. 

En el vídeo compartit per Joaquim Rodríguez, a través de twitter, que ja supera les 6.700 reproduccions, el ciclista comenta que s’ha decidit ajornar, per prudència i seguretat. La nova data facilitarà més temps per a entrenar, ja que no se sap amb certesa quan es podrà retornar a la normalitat de les activitats. Purito envia moltes forces per a tots i encoratja als ciutadans a quedar-se a casa. 

D’aquesta manera, per sisè any consecutiu, es podrà portar endavant la popular marxa ciclista, que reuneix centenars d’apassionats dels pedals. Cal ressaltar que, en l’última edició la prova, es va batre el rècord amb més de 2.800 participants.