La música de Juli Barrero surt al carrer de la mà d’ON-CARRER

Sant Julià de Lòria va viure una tarda de pura música, el passat dia 17 de juliol. I és que el cantant Juli Barrero no s’ha pres un merescut descans per vacances, després d’aprofitar els dies del confinament per a preparar el seu nou repertori musical,  que ens va presentar en el marc del nou cicle, ON-CARRER.

El passat Divendres, dia 17 de juliol, el cantant Juli Barrero va enlluernar el públic present als carrers de la parròquia laurediana. El cantautor va brindar tres concerts de música en viu, en el marc del cicle ON-CARRER, organitzat per la Fundació ONCA. Els escenaris triats van ser: la plaça de la Germandat, la plaça Lauredià i altres indrets de la parròquia. Aquest nou cicle d’estiu, impulsat per la Fundació ONCA, compta amb el suport i la col·laboració del Comú de Sant Julià de Lòria. El cicle té un aire ‘casual’, ja que busca evitar la concentració del públic i pretén ‘sorprendre’ la gent en trobar-se, amb el músic i la seva música, pel carrer.

Per tal motiu, els espais oberts de la parròquia, com ara la plaça de la Germandat i Lauredià, es van fer tot oïdes per escoltar la música en viu, a càrrec de Juli Barrero. Un concert que va tenir una durada aproximada de 30 minuts i en el qual, els seus seguidors van poder gaudir i apreciar de molt a prop a l’artista. També van aprofitar l’ocasió per a fer-se fotos i saludar-lo quan va acabar l’actuació. Barrero va presentar una proposta més personal i va estar acompanyat del piano i la guitarra elèctrica, interpretant les seves cançons, algunes de les quals van ser creades durant els llargs dies de confinament.

Cal recordar que la fundació ONCA, al començament del mes de juliol, va presentar el nou cicle d’estiu anomenat ON-CARRER. Un cicle, que va començar a la parròquia de Sant Julià de Lòria i finalitzarà el  pròxim dia 26 d’agost, a Ordino. Es tracta d’una sèrie d’actuacions, que tindran una durada d’aproximadament d’entre 20 a 30 minuts i que compten amb la participació de nombrosos artistes i músics del país, els quals combinen diverses disciplines artístiques, com ara la dansa o el teatre, entre altres.

L’objectiu de l’ONCA, amb aquesta proposta d’estiu, és recuperar gradualment l’activitat cultural del país i acostar l’art i la cultura a la societat.