Els colors de la bandera i el relleu de les muntanyes del país són presents en la nova samarreta del FC Andorra

El FC Andorra va presentar la nova samarreta tricolor oficial que lluirà la temporada 2020 -2021. La nova indumentària ja es troba a la venda i es pot adquirir en la pàgina web fcandorra.com.

Fotos: FC Andorra

Seguint amb la tradició històrica, el 1r equipament del FC Andorra per a la temporada 2020/2021 lluirà els colors de la bandera d’Andorra. En aquesta ocasió, Nike va dissenyar una samarreta per al FC Andorra en la qual estan representats dos elements propis del país: els colors de la bandera i les seves muntanyes.

La presentació del nou equipament es va dur a terme mitjançant un acte celebrat a Anyós Park. Una celebració que va comptar amb la participació de diversos membres del Govern com ara Sílvia Riva, ministra de Cultura i Esports i Justo Ruiz, secretari d’Esports d’Andorra, també van assistir representants dels patrocinadors del club, així com altres personalitats vinculades a l’entitat tricolor, com ara el seu ambaixador, Albert Llovera.

Durant l’acte, Ferran Vilaseca, president del FC Andorra, i Martí Riverola, un dels capitans aquesta temporada, van ser els encarregats de donar a conèixer la nova samarreta.

“Des de l’inici vam dir que el FC Andorra és un projecte de país i aquest esperit és el que mantenim amb aquesta nova samarreta, amb un disseny inspirat en les muntanyes andorranes”, va expressar Vilaseca. La marca Nike va dissenyar per segon any consecutiu la samarreta del club andorrà. Una samarreta inspirada en els colors de la bandera del país i a les muntanyes d’Andorra, una característica exclusiva de l’entorn que envolta el club.

Cal ressaltar que el nou equipament del FC Andorra ja està a la venda i es pot adquirir en la botiga online del club, accedint a la pàgina web fcandorra.com.

Aquesta nova samarreta tindrà l’oportunitat de lluir-la, Isma Cerro, el nou jugador del FC Andorra. L’extrem, de 25 anys, prové del Real Sporting de Gijón. La nova incorporació acumula una important experiència en la categoria, on va disputar més de 50 partits i en la qual va anotar més de 12 gols. Cerro també té experiència a Segona A, on va disputar 10 partits i va anotar 1 gol.

El director esportiu, Jaume Nogués, va valorar molt positivament la incorporació de l’Isma Cerro. “Estem molt contents, perquè és un fitxatge que seguíem des de fa temps. Crec que s’adaptarà ràpidament a la nostra manera de jugar. Malgrat ser jove, és un jugador amb experiència, tant a Segona B com a Segona A; així que crec que ens anirà molt bé”, va afirmar Nogués.

andorra a taula