Prometedor debut del MoraBanc, malgrat el resultat advers contra el Barça

El MoraBanc Andorra no va poder vèncer el Barça en el seu primer partit de pretemporada. Els últims minuts de l’amistós celebrat en el Complex Esportiu d’Encamp, el passat dimecres, dia 18 d’agost, a les 19 h, el Barça es va imposar al MoraBanc per 82 a 90, malgrat el bon joc de l’equip local.

L’equip d’Ibon Navarro va dominar gran part del partit, exceptuant el primer quart, que no va començar del tot bé, ja que l’equip barceloní es va imposar. De fet, els tres primers quarts van ser dominats pel MoraBanc Andorra, 19-18, 45-39 i 67-58. No obstant això, en l’últim quart, l’equip tricolor es va quedar sense “gasolina”, un fet que van aprofitar els blaugrana.

Un dels protagonistes de la tarda va ser l’islandès Haukur Palsson, del MoraBanc, que es va convertir en el màxim anotador del partit, amb 19 punts i 5 triples. També va destacar la figura de Tyson Pérez, per part de l’equip local, que va mostrar un alt rendiment i nivell, anotant 11 punts, igual que Sergi Garcia, i de diversos fitxatges nous, que es van incorporar en aquesta temporada.

L’equip tricolor es va mostrar molt motivat i en forma, malgrat que només porta tres setmanes d’entrenament i ser una de les primeres presentacions de la pretemporada.

El bon joc desenvolupat pel MoraBanc no va aconseguir doblegar l’equip català, ja que el Barça va capgirar el marcador, en l’últim quart, imposant la seva victòria per 82 a 90. Un resultat que va generar molt bones sensacions a l’equip del Barça, liderat per Sarunas Jasikevicius i un sabor amarg per als tricolors, que van intentar lluitar, fins al final, per a aconseguir la victòria i canviar el resultat, però no va ser possible.

Va ser el primer partit amistós del MoraBanc, que es va realitzar a porta tancada, amb la notable absència de l’afició, però que, malgrat tot, es va poder gaudir per la Televisió d’Andorra. Mentrestant, el MoraBanc continuarà entrenant per als pròxims partits amistosos que celebrarà aquesta pretemporada.