Pyrénées llança una campanya de Nadal com mai abans s’ha vist a Andorra

L’ambiciosa campanya de Nadal 2020 de Pyrénées va sorgir d’una observació molt particular. Tots sabem que el 2020 ha estat un any diferent. Un any difícil. Per  entre tot el dolent, també hem vist com els animals del món recuperaven espais a diferents ciutats. Isards a Andorra, rens a Toronto, cignes a Venècia o lleons passejant pels carrers de diverses ciutats de sud d’Àfrica, entre molts altres exemples. 

Inspirats en les imatges d’animals visitant les ciutats –reconquerint els seus territoris, fent-los de nou els seu hàbitat, gràcies al fet que la població s’ha hagut de quedar majoritàriament confinada per seguretat-, Pyrénées ha creat una historia emotiva en la qual tendres animalons s’encarreguen de salvar el Nadal. Perquè tant ells, com nosaltres, sabem que aquestes festes han de celebrar-se, sigui com sigui. Perquè aquest any necessitem més màgia que mai.

Afegit a un destacat esforç de producció, Pyrénées va crear una acció en la que els animals prenen vida i literalment s’instal·len a la ciutat. Una iniciativa que compta amb el suport del comú d’Andorra la Vella i que no deixarà a ningú indiferent.

Els animals es troben en un recorregut real i virtual a Google Maps. Estem segurs que milers de persones gaudiran fent-se fotos amb ells i compartint-les amb l’etiqueta #MesMagiaQueMai.

Així mateix, Pyrénées va crear també un seguit de càpsules de realitat virtual dins del mateix centre comercial, on els visitants podran interactuar directament amb els divertits animalons que han vingut a Andorra la Vella per ajudar-nos, a tots plegats, a salvar el Nadal i fer-lo més màgic que mai. Accions innovadores que se sumen a la clàssica encesa de llums que enguany ha pres una dimensió èpica, així com el majestuós arbre de Nadal que corona el sostre de Pyrénées Motors.

És primera vegada que una campanya d’aquesta envergadura es llança a Andorra i Pyrénées ha estat el banderer d’aquesta aposta creativa i de producció sense precedents.