Farmàcia El Cedre rep la visita d’Arturo Álvarez- Bautista

El director general i científic de la marca cosmètica Dr. Arthouros Alba va visitar el nostre país i també les instal·lacions de Farmàcia El Cedre, on va poder xerrar braç a braç amb l’Elena, propietària de l’establiment, així com amb les clientes, a les quals va explicar els secrets de les seves fórmules, va donar molts consells i els hi va oferir noves rutines.

Com a creador cosmetològic de Dr. Arthouros Alba, quins productes ens podries recomanar per a mantenir la pell hidratada en un clima canviant com el que tenim a Andorra?

Tenint en compte els canvis de temperatura que hi ha al país, el més important és mantenir la pell hidratada durant el dia amb una barrera cutània que protegeixi i, a la nit, recuperar la pell quant a lípids amb una crema nutritiva de nit. Sempre és recomanable usar productes amb agents hidratants i ceramides, durant el dia i, a la nit, amb cossos més greixosos i factors de creixement. De la nostra marca tenim dos productes molt recomanables la ‘Regenerante Barrera’ i la ‘Rapsodia de nit’.

Quina és la filosofia de Dr. Arthouros Alba pel que fa a la salut i el benestar de la pell?

La filosofia de la línia és la meva filosofia perquè al final qui pinta un quadre és el propi autor i inspirador. Per a mi, la pell s’ha de cuidar des d’una base inicial. Es comença amb neteja i hidratació, per després generar una transformació i regeneració, i, finalment, arribar a l’optimització. Cada metge, formulador o farmacèutic tindrà la seva fórmula, tot i que les bases sempre són pràcticament les mateixes. Netejar la pell, hidratar-la i protegir-la del sol és el mínim i necessari que s’ha de fer, a aquest pas se l’anomena la base. Per això, si després volen millorar-la encara més, s’ha d’anar pujant la muntanya i també s’han de posar més reptes.

 La protecció solar és clau en el nostre dia a dia, quin seria el millor protector, aquell que ens pugui ajudar a protegir, però sense descuidar la lluminositat?

Avui dia l’ús del protector solar és clau i obligatori. De fet, totes les marques ja compten amb protector urbà, és a dir, textures fluides amb ingredients que aporten lluminositat i una cura específica per a la nostra pell. Estem en l’era de la fotocorrecció, un pas més enllà de la fotoprotecció.

Has passat uns dies al nostre país, quin valor té per a tu que la teva marca estigui present a les farmàcies d’Andorra?

És un reconeixement a la feina feta per part d’altres professionals de fora del meu país. No és el mateix que la teva marca la compri una farmàcia amiga, al fet que estigui present en un establiment que està a més de 50, 100 o 200 quilòmetres, i inclús que passi les fronteres. És un premi a la marca i a la qualitat dels nostres productes. També és un motiu d’orgull.

A la farmàcia El Cedre has tingut la possibilitat de parlar amb alguns clients que han provat la marca, quines són les impressions has rebut?

A la farmàcia El Cedre he tingut una de les anècdotes més curioses durant la meva estada a Andorra. Estava passejant amb l’Elena per la farmàcia i, de cop i volta, entra una clienta preguntant per una crema rosa i un producte amb DMAE (Dimetilaminoetanol), d’una marca que es diu Arturus…  Arthouros Alba. Escolto això i li dic, jo soc l’ Arthouros Alba i ella em respon, perquè no tenia ni idea (riu), però vull aquests productes. Així que, vam estar xerrant i li vaig oferir una rutina sencera. Després vam passejar una mica pels 350 metres quadrats que té la farmàcia, que s’assembla més a un palau, ens vam fer una foto, i vam marxar encantats cadascú de nosaltres. Això per a mi és un orgull, perquè molta gent no sap qui ets, no té xarxes socials, però t’adones que també funciona molt el boca-orella.