Llueix la teva cabellera esplèndida

Experimenta un look diferent per a aquestes festes i llueix la teva cabellera de la millor manera. Aquí et deixem algunes idees, fàcils i ràpides, perquè les puguis fer a casa.

Et presentem algunes opcions de pentinats que no et prendran molt temps, però amb les quals lluiràs millor que mai la teva cabellera per a la nit de Nadal. Comencem per les opcions més fàcils i acabarem per les més difícils.

Ones surferas

Una opció perfecta si no vols complicar-te massa la vida. Les ones li donen un toc natural al teu pentinat i fan que el teu cabell llueixi d’una manera diferent.  Aquest pentinat el pots fer de dues maneres, amb planxa o amb tenalles. Si ho fas amb planxa, la clau està a prendre cada floc de manera individual, després, enrotllar-lo en la planxa, esperar uns segons i lliscar el floc cap avall mantenint la posició. Aquest procediment, l’has de repetir en tot el cabell. Quan acabis, el toc final li ho donaràs amb les teves mans, ja que perquè quedi més natural has de desbaratar una mica les ones. Finalment, no oblidis aplicar laca per a fixar. Però, si no t’atreveixes amb la planxa, una altra opció, però que molt fàcil, és fer les ones amb unes tenalles. La tècnica és molt similar a la de la planxa, cal treballar cada floc per separat, esperar uns segons i llest.

Chiara Ferragni

Mig recollit simple

Aquest look és un clàssic que no falla. Ho pots fer amb el cabell laci o al natural. Has de fer una mitja cua despentinada i deixar dos flocs per a la front. El toc final li ho donaràs amb un llaç bonic. La clau és que juguis amb les textures, la composició de color i, segons l’hora del dia, la intensitat de la teva outfit.

Dulceida

Cueta de cavall alta amb rínxols

El secret és que trobis l’alt perfecte per a la teva cueta, ni molt alta, ni molt a baix. Primer, marca ones en tot el cabell i pentina’l lleugerament amb un raspall, posteriorment recull-lo i troba el punt perfecte per a lligar-la. Pots ajudar-te amb algunes forquetes, així trobaràs la posició desitjada. És important aconseguir uns rínxols ben definits, això marcarà la diferència en el teu look.

Jennifer López

 Recollit ‘messy’ o recollit despentinat amb trossa

El cabell no ha d’estar tirant sinó buscar un volum natural, sense efecte cardatge, fins a recollir-se en una intricada trossa baixa, que doni efecte despentinat. Si tens dubtes de com fer-ho, pots buscar un tutorial i seguir pas a pas.

Reina Letizia