Les tendències de 2021 en tall de cabell i color

L’inici d’un nou any és un moment perfecte per fer canvis, ja que marca la fi d’una etapa i l’inici d’una altra. Una de les maneres més fàcils i efectives de fer-ho és renovant la nostra imatge, sigui amb un nou tall, un nou color o la combinació de tots dos.

Kim Kardashian

És tota una inspiració, en ella podem veure diferents tendències que segur seran inspiració per a moltes dones i estilistes. Ella aposta pel tall bob, gràcies a la seva senzillesa i, per l’afavoridor que resulta. A més, és un tall ideal per a cabells fins, ja que aporta cos i gruix en la part del mig i les puntes.

Tamara Falcó

Un tall molt elegant, inspirat en les parisenques dels anys cinquanta, aquest és el look que porta actualment Tamara Falcó. Aquest tall recte, sense descobrir el clatell, representa una dona molt forta i sense por a descobrir-se. Però, el que ve trepitjant fort, és donar-li molta llum a la zona del contorn interior i la zona frontal, fins i tot destacant flocs molt definits en aquesta zona, tipus diadema. Aquesta influència està inspirada en els anys noranta, però d’una manera subtil s’ha integrat, fins i tot, amb la tècnica del ‘balayage’. El color de Tamara és molt natural, jugant amb els tons castanys i mel, en un suau degradat. Una tendència que veurem en el pròxim any, tant pel seu estil com per la seva feminitat.

Dakota Johnson

L’any 2021, el tall tindrà molta importància. Torna el serrell amb més força que mai. Un serrell espès dels anys 50-60, al més pur estil Brigitte Bardot. Tornen les cabelleres llargues, però amb la combinació de dos talls diferents: a la part superior trobarem un tall triangular, curt i escalat que ens recordarà als mítics anys setanta al Regne Unit, mentre que a la part inferior veurem les puntes estirades, escalades i despuntades.

Kristen Stewart

Ens agrada perquè ha anat canviant i evolucionant la seva imatge amb el pas dels anys. Quan va fer el salt a la fama lluïa una clàssica cabellera XL i, fins a arribar a la seva imatge actual, ha lluït una infinitat de talls. Kristen és una de les celebritats que més s’inspira en el seu pas per les catifes vermelles. Ara llueix un tall bob superorgànic, per sobre de la mandíbula i amb una desconnexió de cabells al clatell, i acabats molt desfilats amb textura, que porten moviment i suavitzen les línies del bob, permetent transformar el look, segons el dia i la imatge que es vulgui transmetre en cada moment. Es tracta d’un estil molt versàtil, ja que ofereix una infinitat d’opcions a l’hora de pentinar. Ella és l’abanderada del look next day, de l’estil grunge i casual. Els colors platí amb arrels fosques i molt marcades aporten relleu i moviment al tall, a més de transmetre una imatge casual i despreocupada.