Coma Hotel Restaurant, un ventall d’experiències gastronòmiques

Al bell mig de la parròquia d’Ordino, el Coma Hotel Restaurant es consolida com a un referent de l’hostaleria i la restauració, amb una proposta gastronòmica diversificada i apta per a qualsevol paladar.

Fotos: Coma Hotel Restaurant

Malgrat que Andorra –en comparació amb la resta de països d’Europa– és un dels països més verds, a vegades necessitem desconnectar de l’aclaparament de la rutina en les parròquies més poblades. Per sort, Ordino destaca per la seva tranquil·litat i proximitat amb la natura, un binomi que, combinat amb una bona experiència culinària com la que ofereix el Coma Hotel Restaurant, es converteix en una fórmula ideal per a relaxar-nos.

Hotel Coma RestaurantEl seu art culinari conjuga el millor de la cuina tradicional, la cuina de mercat i la cuina d’autor, amb l’atenció meticulosa i ben pensada del xef Albert Formentí, un apassionat de la gastronomia que té, entre cella i cella, la prioritat de satisfer els seus comensals. “La nostra essència és poder treballar amb tots els productes d’aquí, i donar-li importància al que tenim als voltants, adequant els mateixos a la seva temporada”, explica el xef, que va concebre un menú estiuenc fresc i deliciós.

Des de foie mi-cuit amb varietat d’algues marines, fins a bacallà confitat amb textures de porros, la proposta d’estiu del Coma Hotel Restaurant està feta per a seduir paladars i captivar la vista. L’emplatat del lingot de garrí amb albercocs i farigola, així com el del cap roig a la planxa, amb fonoll cru i cuit amb pesto; són només alguns dels idíl·lics àpats que hi esperen per ser tastats. I, si ets més amant de les postres, la seva recomanació és l’exquisit gelat de xocolata amb sopeta de cireres, malgrat que n’hi ha altres molt bones opcions que has de descobrir pel teu compte.

D’altra banda, també tenen la Carta del Coma, amb diferents varietats d’amanides, arrossos, peixos i carns, on destaquen altres plats com ara, el magret d’ànec amb salsa de cireres i pastís de festucs, o els sempre encertats canelons de pollastre i bolets amb beixamel de ceps gratinats. La varietat i la frescor dels productes marquen la pauta de la carta.

Hotel Coma RestaurantDissabtes i diumenges, en un ambient més informal i relaxat, el Coma Hotel Restaurant t’ofereix la millor alternativa per als caps de setmana: una barbacoa als jardins de l’hotel i envoltat per la majestuosa natura ordinenca. Com si vas acompanyat de la família, els amics o la teva parella, aquesta és una parada obligatòria per a gaudir d’un bon menjar i del bon temps, a un hotel restaurant adient per a celebrar batejos, noces, comunions, aniversaris i qualsevol mena d’esdeveniment.