Dilmah, els tes més excepcionals

El restaurant Gall del Bosc, al sector Soldeu de Grandvalira, acull un nou espai, l’Exceptional Tea Lounge by Dilmah Tea, que vol apropar a tots els visitants els millors tes de Sri Lanka. Els tes de la marca Dilmah estan distribuïts a Andorra per Importudel.

Aquest nou Tea Lounge és el resultat d’un projecte a tres bandes: Grandvalira, Importudel i Dilmah, que van apostar per crear a Andorra aquest espai singular. Van viatjar a Sri Lanka per conèixer de primera mà aquest tipus de locals i estudiar la millor manera d’exportar la idea al país. Dilmah és la marca de te internacional més reconeguda a Sri Lanka i una de les més importants del món.

El nom de l’empresa, fundada el 1974 por Merrill Joseph Fernando, és una combinació dels noms dels seus fills, Dilhan y Malik. Precisament, a l’acte inaugural hi van ser presents la família Fernando, que van oferir un maridatge de diferents tipus de te i de menjar, que va fer les delícies del nombrós públic assistent a l’acte, que van omplir el local de gom a gom, malgrat les inclemències del temps.

Dilmah Andorra
Foto: Nelly Dedea

Dilmah, és la marca de te internacional més reconeguda a Sri Lanka i una de les més importants del món.

Un dels trets distintius de la marca és el seu compromís amb la qualitat i la seva passió per l’autenticitat del te, la qual cosa el converteix en el primer te produït èticament. Els sabors dels tes Dilmah són intensos i inconfusibles, són el resultat d’una filosofia que percep el negoci com un servei humà, amb una producció conscienciada i basada en la recollida, el perfeccionament i l’envasament dels productes en el seu lloc d’origen.

Aquest és el primer local d’aquesta marca en una estació d’esquí europea. L’Exceptional Tea Lounge Experience by Dilmah, és un nou concepte, un espai gastronòmic que gira al voltant del món del te, on a més de poder degustar totes les varietats d’aquesta beguda, es poden maridar amb productes de primeríssima qualitat i de proximitat.

Dilmah Soldeu
Foto: Nelly Dedea

També es van presentar els Tea Cocktails, una de les tendències que està revolucionant el sector del te, que combinen el te amb licors, ginebres i vodkes. Igualment, es van poder tastar els Mocktails, combinats de te amb altres begudes sense alcohol.

El nou espai, una barreja de Tea Lounge i una pastisseria, amb una àmplia gamma de pastes de te i altres gormanderies per acompanyar els tes. La sala té una capacitat per unes 100 persones, i la seva decoració presenta aires colonials amb influències britàniques, que afegits als sons musicals asiàtics, transporten el visitant a un viatge per Sri Lanka. A més, el local està equipat amb pantalles on s’explica la filosofia i la producció del te, amb imatges de les plantacions.

Dilmah Tea
Foto: Nelly Dedea